bodziu000000 Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Luty 2023 Autor Share Napisano 23 Luty 2023 Dzielnie zwalczają problemy, które sami stworzyli. www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/wiemy-ile-rzad-doplaci-pkp-ic-do-obnizenia-cen-biletow-112150.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tailor Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 2 godziny temu, bjar_1 napisał: Błaszczak-Stellung i jak tu biegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 Polska PO-wska samorządna. Wymiana stołków w ekipach dwóch Jacków - Sutryka z Wrocławia i Jaśkowiaka z Poznania. Chodzi stanowiska w spółkach miejskich https://gazetawroclawska.pl/wymiana-stolkow-w-ekipach-dwoch-jackow-sutryka-z-wroclawia-i-jaskowiaka-z-poznania-chodzi-stanowiska-w-spolkach-miejskich/ar/c1-17191689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 24 minuty temu, Kazik.S napisał: Wiesz kto to mówił w 2020r, przy okazji rozmowy o Trumpie i jego uwielbieniu do państw niedemokratycznych? "Widzimy, co się dzieje, od Białorusi, przez Polskę, aż po Węgry i powstanie reżimów totalitarnych. Ten prezydent wspiera wszystkich bandytów na świecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Profesjonalna szczujnia. Jakie są fakty których nie warto wspominać? Ukończyła górnictwo i geologię na Akademii Górniczo-Hutniczej, zajmowała się wdrażaniem projektów biznesowych, założyła Instytut Promyka, w którym realizuje szkolenia z zakresu aktywności organizacji pozarządowych i z których to szkoleń skorzystała spółka KGHM. Jednak według Gazety Wyborczej te wszystkie działania bledną w cieniu jednej decyzji. A tą decyzją są zaręczyny z Michałem Moskalem, współpracownikiem Jarosława Kaczyńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 16 minut temu, takafura napisał: Profesjonalna szczujnia. Jakie są fakty których nie warto wspominać? Ukończyła górnictwo i geologię na Akademii Górniczo-Hutniczej, zajmowała się wdrażaniem projektów biznesowych, założyła Instytut Promyka, w którym realizuje szkolenia z zakresu aktywności organizacji pozarządowych i z których to szkoleń skorzystała spółka KGHM. Jednak według Gazety Wyborczej te wszystkie działania bledną w cieniu jednej decyzji. A tą decyzją są zaręczyny z Michałem Moskalem, współpracownikiem Jarosława Kaczyńskiego. Czy Wy tam w tym lesie czytacie chociaż trochę , to piszecie? Może pokaż jakiegoś geniusza z poprzednich rządów , który dostał takie wysokie stanowisko w wieku 28 lat, bo skończył AGH i jakiegoś innego Promyka zmajstrował? Życzę Ci , żeby Twoim przełożonym została jakaś miła pani po gospodarce leśnej na KUL.( w ramach karmy za brednie , które wypisujesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 2 minuty temu, szutnik napisał: Czy Wy tam w tym lesie czytacie chociaż trochę , to piszecie? Może pokaż jakiegoś geniusza z poprzednich rządów , który dostał takie wysokie stanowisko w wieku 28 lat, bo skończył AGH i jakiegoś innego Promyka zmajstrował? Życzę Ci , żeby Twoim przełożonym została jakaś miła pani po gospodarce leśnej na KUL.( w ramach karmy za brednie , które wypisujesz) Ja tylko brednie "zjechała raz pod ziemię na 950 m" i "została narzeczoną kogoś z PiS" aby załatwić sobie etat w KGHM" komentuję. Nie wiem czy na 100 % ma wystarczające kwalifikacje na to stanowisko, ale bzdurą jest twierdzenie że nie ma żadnych. Ps. Choć przyjęcie oświadczyn pisowca dyskwalifikuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 7 minut temu, szutnik napisał: Może pokaż jakiegoś geniusza z poprzednich rządów , który dostał takie wysokie stanowisko w wieku 28 lat(...) w 2010 roku córka ówczesnego ministra finansów Jana Rostowskiego, wówczas 23-letnia Maya Rostwoska dostała posadę doradcy w polskim MSZ. Bez egzaminów, jakiegokolwiek doświadczenia i kierunkowego wykształcenia. Trzy lata później media donosiły, że dostała pracę w Polskim Instytucie Spraw Międzynarodowych, podległym wówczas ministrowi Radosławowi Sikorskiemu. Wśród opinii publicznej panna Rostowska zasłynęła zdjęciem jakie zrobiła sobie na tle napisu „fuck me like the whore I am”, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 2 minuty temu, takafura napisał: Ja tylko brednie "zjechała raz pod ziemię na 950 m" i "została narzeczoną kogoś z PiS" aby załatwić sobie etat w KGHM" komentuję. Nie wiem czy na 100 % ma wystarczające kwalifikacje na to stanowisko, ale bzdurą jest twierdzenie że nie ma żadnych. Nie brnij w to g...o U Was też dają Nadleśniczego bez doświadczenia , bo studia skończone? Ja , w odróżnieniu od Ciebie przynajmniej przeczytałem jej CV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 3 minuty temu, takafura napisał: w 2010 roku córka ówczesnego ministra finansów Jana Rostowskiego, wówczas 23-letnia Maya Rostwoska dostała posadę doradcy w polskim MSZ. Bez egzaminów, jakiegokolwiek doświadczenia i kierunkowego wykształcenia. Trzy lata później media donosiły, że dostała pracę w Polskim Instytucie Spraw Międzynarodowych, podległym wówczas ministrowi Radosławowi Sikorskiemu. Wśród opinii publicznej panna Rostowska zasłynęła zdjęciem jakie zrobiła sobie na tle napisu „fuck me like the whore I am”, Oczadziałeś? A może świeże powietrze Ci szkodzi? Próbujesz porównywać podleśniczego z Nadleśniczym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 6 minut temu, szutnik napisał: Nie brnij w to g...o U Was też dają Nadleśniczego bez doświadczenia , bo studia skończone? Ja , w odróżnieniu od Ciebie przynajmniej przeczytałem jej CV. Co ty tam wiesz o nepotyzmie w mojej firmie... to w KGHM to amatorszczyzna ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 33 minuty temu, takafura napisał: Co ty tam wiesz o nepotyzmie w mojej firmie... to w KGHM to amatorszczyzna ;) A mógłbym Cię zadziwić :) . To moi klienci. Może na szczeblu dla Ciebie nie dostępnym ale poznałem tą zgniliznę jeszcze za rządów SLD-PSL i jak widzę jest jeszcze gorzej :( Polecam wakacje w Jedlni Letnisko... A tych dwóch korpo nie porównuj- KGHM zarabia więcej w kwartał niż Twoja przez rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 7 minut temu, bodziu000000 napisał: I tu Bodziu trafiasz w sedno! Za wszystkich poprzednich ekip normalne było wprowadzanie swoich dzieci i krewnych do firm ( państwowych i prywatnych) za najniższą stawkę , aby taki łepek czy dziunia czegoś się nauczyły lub(i) ładnie w CV wyglądało i pomogło w dalszej karierze . Teraz to zwykła granda , żeby się nachapać zanim będą musieli oddać władzę i skończy się koryto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 39 minut temu, szutnik napisał: A mógłbym Cię zadziwić :) . To moi klienci. Może na szczeblu dla Ciebie nie dostępnym ale poznałem tą zgniliznę jeszcze za rządów SLD-PSL i jak widzę jest jeszcze gorzej :( Polecam wakacje w Jedlni Letnisko... A tych dwóch korpo nie porównuj- KGHM zarabia więcej w kwartał niż Twoja przez rok. Po tylu latach w LP stwierdzam z przekonaniem że nie jest w sprawie nepotyzmu gorzej niż za rządów PO, SLD-PSL. Jest po prostu stabilnie. Jako pisowiec jestem odrobinę stronniczy, ale pomijając wyższe szczeble to na samym dole PiS-u nie widać, od zawsze także Gminach, Powiatach, OSP, DPS, spółeczkach samorządowych niepodzielnie rządzi układ PSL-SLD. Kasy nie miałem zamiaru porównywać, chodziło mi tylko o układy i układziki rodzinno-klanowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2023 Share Napisano 23 Luty 2023 3 minuty temu, takafura napisał: od zawsze także Gminach, Powiatach, OSP, DPS, spółeczkach samorządowych niepodzielnie rządzi układ PSL-SLD. Trafiasz w punkt. Tam się ludzi wybiera a nie nominuje. I jeśli jest tak wola wyborców , uj nam do tego. Obserwowałem kilka znanych postaci w swojej wsi , kojarzonych z PO, SLD, PSL - polecieli ze stanowisk jeszcze w 2016 . Sprawy są w sądzie pracy i je wygrają..... po 8-10 latach. A Ty czy ja dostaniemy rachunek za to w postaci niskich emerytur ;) ps. A owi wyrzuceni radzą sobie - większość pracuje w zachodnich korpo, bo dziwnym trafem znają się na swojej robocie , w odróżnieniu od swoich następców . Trochę im współczuje- oni nie znajdą innej roboty , poza konserwacją powierzchni płaskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi