Kazik.S Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 Karpik po raz kolejny pokazałeś klasę. Mam nadzieję, że ta Pani będzie wiedziała jak się z Tobą skomunikować w celu wyjaśnienia twojej typowo POwskiej postawy. Hehe kumple nie uwierzą, że to podobno inteligencja napisała. 1
bjar_1 Napisano 22 Luty 2023 Autor Napisano 22 Luty 2023 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/cba-weszlo-do-ncbir-u-chodzi-o-program-szybka-sciezka/rhretm1
takafura Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 Godzinę temu, karpik napisał: Jak to było ? Szczwacze ?
karpik Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 33 minuty temu, Kazik.S napisał: Karpik po raz kolejny pokazałeś klasę. Mam nadzieję, że ta Pani będzie wiedziała jak się z Tobą skomunikować w celu wyjaśnienia twojej typowo POwskiej postawy. Hehe kumple nie uwierzą, że to podobno inteligencja napisała. Myślałem, że zamknięcie twarze i jak zawsze będziecie udawać- "nic nie słyszałem, a za peło". Jednak macie czelność bronić oszusta i jego miernotę. Tak. To jest klasa i inteligencja. Bez odbioru.
Kazik.S Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 6 minut temu, karpik napisał: Myślałem, że zamknięcie twarze i jak zawsze będziecie udawać- "nic nie słyszałem, a za peło". Jednak macie czelność bronić oszusta i jego miernotę. Tak. To jest klasa i inteligencja. Bez odbioru. Pokaż chociaż jednio zdanie w obronie tej Pani. Gdybyś miał chociaż inteligencję karpia to byś zrozumiał, że forma przekazu to dno.
karpik Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 2 minuty temu, Kazik.S napisał: Pokaż chociaż jednio zdanie w obronie tej Pani. Gdybyś miał chociaż inteligencję karpia to byś zrozumiał, że forma przekazu to dno. "Głupia pipa" nie jest mojego autorstwa. Tak jak nazwał gość na taśmach. https://wiadomosci.wp.pl/gw-kulisy-egzaminu-corki-piotrowicza-6868474952747616a Ja to nazwałem zaraz po wypłynięciu. Tj. To są wasze "nowe elity".
karpik Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 14 minut temu, bodziu000000 napisał: Jak tam pisdzielce? Nie będzie wykorzystane w ruskiej propagandzie? Nie trzeba zrobić z piętnastu wydań w szczujni z cytatami mumina?
bodziu000000 Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 (edytowane) Edytowane 22 Luty 2023 przez bodziu000000
bjar_1 Napisano 22 Luty 2023 Autor Napisano 22 Luty 2023 No poliglotą to on nie jest, nic dziwnego, że nie zrozumiał.
fala Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 3 godziny temu, bjar_1 napisał: No poliglotą to on nie jest, nic dziwnego, że nie zrozumiał. Nie było nic o teczkach, totalnej opozycji, Tusku. O wspaniałych tarczach ochronnych tworzonych przez pinokia. O smoleńsku nic nie było, to co on miał zrozumieć. Poza tym Biden mówił po angielsku.
takafura Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 6 godzin temu, Kazik.S napisał: Pokaż chociaż jednio zdanie w obronie tej Pani. Błąd logiczny. Nie rzucenie się do linczu po artykuliku Onetu już nas demaskuje. Resztę dopowiedzą za nas :) 6 godzin temu, karpik napisał: "Głupia pipa" nie jest mojego autorstwa. Tak jak nazwał gość na taśmach. Niech Ci jakiś dorosły wyjaśni jaka jest odpowiedzialność świadome powielanie bzdur. Albo chamstwa. Wrzuć jakieś fajne cytaty z "Mein Kampf" i tłumacz sie służbom że przecież nie jesteś autorem :))
karpik Napisano 22 Luty 2023 Napisano 22 Luty 2023 5 minut temu, takafura napisał: Błąd logiczny. Nie rzucenie się do linczu po artykuliku Onetu już nas demaskuje. Resztę dopowiedzą za nas :) Niech Ci jakiś dorosły wyjaśni jaka jest odpowiedzialność świadome powielanie bzdur. Albo chamstwa. Wrzuć jakieś fajne cytaty z "Mein Kampf" i tłumacz sie służbom że przecież nie jesteś autorem :)) Dlaczego od każdego pisiora śmierdzi SB-kiem?
Rekomendowane odpowiedzi