Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karpik po raz kolejny pokazałeś klasę. Mam nadzieję, że ta Pani będzie wiedziała jak się z Tobą skomunikować w celu wyjaśnienia twojej typowo POwskiej postawy. 

Hehe kumple nie uwierzą,  że to podobno inteligencja napisała.

• Słabe 1
Napisano
33 minuty temu, Kazik.S napisał:

Karpik po raz kolejny pokazałeś klasę. Mam nadzieję, że ta Pani będzie wiedziała jak się z Tobą skomunikować w celu wyjaśnienia twojej typowo POwskiej postawy. 

Hehe kumple nie uwierzą,  że to podobno inteligencja napisała.

Myślałem, że zamknięcie twarze i jak zawsze będziecie udawać- "nic nie słyszałem, a za peło". Jednak macie czelność bronić oszusta i jego miernotę. Tak. To jest klasa i inteligencja. Bez odbioru.

Napisano
6 minut temu, karpik napisał:

Myślałem, że zamknięcie twarze i jak zawsze będziecie udawać- "nic nie słyszałem, a za peło". Jednak macie czelność bronić oszusta i jego miernotę. Tak. To jest klasa i inteligencja. Bez odbioru.

Pokaż chociaż jednio zdanie w obronie tej Pani. Gdybyś miał chociaż inteligencję karpia to byś zrozumiał, że forma przekazu to dno. 

Napisano
14 minut temu, bodziu000000 napisał:

Jak tam pisdzielce? Nie będzie wykorzystane w ruskiej propagandzie? Nie trzeba zrobić z piętnastu wydań w szczujni z cytatami mumina?

Napisano
3 godziny temu, bjar_1 napisał:

No poliglotą to on nie jest, nic dziwnego, że nie zrozumiał.

Nie było nic o teczkach, totalnej  opozycji, Tusku. O wspaniałych tarczach ochronnych tworzonych przez pinokia. O smoleńsku nic nie było, to co on miał zrozumieć. Poza tym Biden mówił po angielsku.

Napisano
6 godzin temu, Kazik.S napisał:

Pokaż chociaż jednio zdanie w obronie tej Pani.

Błąd logiczny. Nie rzucenie się do linczu po artykuliku Onetu już nas demaskuje. Resztę dopowiedzą za nas :)

6 godzin temu, karpik napisał:

"Głupia pipa" nie jest mojego autorstwa. Tak jak nazwał gość na taśmach.

Niech Ci jakiś dorosły wyjaśni jaka jest odpowiedzialność świadome powielanie bzdur. Albo chamstwa.

Wrzuć jakieś fajne cytaty z "Mein Kampf" i tłumacz sie służbom że przecież nie jesteś autorem :))

Napisano
5 minut temu, takafura napisał:

Błąd logiczny. Nie rzucenie się do linczu po artykuliku Onetu już nas demaskuje. Resztę dopowiedzą za nas :)

Niech Ci jakiś dorosły wyjaśni jaka jest odpowiedzialność świadome powielanie bzdur. Albo chamstwa.

Wrzuć jakieś fajne cytaty z "Mein Kampf" i tłumacz sie służbom że przecież nie jesteś autorem :))

Dlaczego od każdego pisiora śmierdzi SB-kiem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie