fekins Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Witam! może ktoś zidentyfikować ten nóż? wiem o nim tylko tyle że jest miedziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Co do wyceny to nie mniej niż 0 PLN a nie więcej niż 2tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 1000-1500 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert.F Napisano 31 Maj 2021 Share Napisano 31 Maj 2021 Stylistyka narzędziowa, zaostrzony nóż pozłotniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyotomi Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Czołem. Nóż do otwierania kopert. A tak poważnie - to jaki duży jest ten nóż. Podaj - przynajmniej - długość. pzdr. stani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fekins Napisano 30 Maj 2021 Autor Share Napisano 30 Maj 2021 Długość ostrza 11cm a całość ma około 20cm, tak myślałem że do tego służył a ma jakąś wartość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 31 Maj 2021 Share Napisano 31 Maj 2021 Tylko skąd stwierdzenie że to miedziany? Ja tam żadnej patynki nie widzę i generalnie nie wygląda dla mnie na miedziuchę Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 30 Maj 2021 Share Napisano 30 Maj 2021 Bjar najlepiej wycenia, trzeba poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
fekins
Witam! może ktoś zidentyfikować ten nóż? wiem o nim tylko tyle że jest miedziany.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.