hipolit-O4 Napisano 23 Luty 2021 Share Napisano 23 Luty 2021 Takie urządzenie pozyskałem z opuszczonej działki.Jakiego bagnetu użył konstruktor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2021 Share Napisano 23 Luty 2021 "pozyskałem z opuszczonej działki" Oplułem kawą monitor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 23 Luty 2021 Autor Share Napisano 23 Luty 2021 Kolega ma działkę na POD.Obok jego ogródka jest zarośnięta dawna działka.Kiedyś użytkownik trzymał tam kury,kaczki ,gęsi.Od dziesięciu lat nikt tej działki nie uprawia a to leżało pod płotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2021 Share Napisano 23 Luty 2021 Ale przecież ja tylko inwencję doceniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 23 Luty 2021 Share Napisano 23 Luty 2021 Obstawiałbym https://pl.wikipedia.org/wiki/Bagnet_S84/98 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 25 Luty 2021 Share Napisano 25 Luty 2021 I ja, to mógłby być hit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Luty 2021 Share Napisano 25 Luty 2021 Teraz, Slajmi130 napisał: I ja, to mógłby być hit Ewentualnie głownia polska sklejona ze szkopską rękojeścią ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 23 Luty 2021 Share Napisano 23 Luty 2021 Na zdjęciu trudno dostrzec - czy na ostrzu jest zbrocze? 1 godzinę temu, pawel_breslau napisał: Obstawiałbym https://pl.wikipedia.org/wiki/Bagnet_S84/98 Pozdrawiam. Zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 25 Luty 2021 Autor Share Napisano 25 Luty 2021 Źle odczytałem.Okazało się ze ERFURT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 25 Luty 2021 Share Napisano 25 Luty 2021 I to się zgadza. na starym forum był wielgaśny wątek pt "miecze na lemiesze" pasowało by jak ulał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 24 Luty 2021 Autor Share Napisano 24 Luty 2021 Dodatkowe fotki.Udało sie odczytać "PERKUN".Szkoda że zniszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Luty 2021 Share Napisano 24 Luty 2021 Ta, Perkun ;) Gdzie ten napis, poka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 24 Luty 2021 Share Napisano 24 Luty 2021 36 minut temu, bjar_1 napisał: Ta, Perkun ;) Gdzie ten napis, poka. Też jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
hipolit-O4
Takie urządzenie pozyskałem z opuszczonej działki.Jakiego bagnetu użył konstruktor?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.