artur_ace250 Napisano 13 Wrzesień 2020 Napisano 13 Wrzesień 2020 Witam forumowicze! Ostatnio przeszukiwałem stryszek i znalazłem taki oto opatrunek. Znalazłem je z rzeczami sprzed wojny... ale jest obawa, że to może być podróbka! Jeśli to fals to dlaczego ?
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2020 Napisano 13 Wrzesień 2020 "ale jest obawa, że to może być podróbka" Gdyż? Brak pieczątki/pieczątek?
artur_ace250 Napisano 13 Wrzesień 2020 Autor Napisano 13 Wrzesień 2020 Takie obawy miał ktoś jak chciałem sprzedać... ja się w ogóle na tym nie znam
artur_ace250 Napisano 13 Wrzesień 2020 Autor Napisano 13 Wrzesień 2020 Brak pieczątki to znak, że to podróbka?
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Napisano 13 Wrzesień 2020 Fajny masz strych, bo to przerobiony opatrunek z okresu PRL. Taki haczyk na leszczy, szukających WP SAN.
artur_ace250 Napisano 13 Wrzesień 2020 Autor Napisano 13 Wrzesień 2020 Drogi użytkowniku proszę o nie ubliżanie mi bo to nie moja dziedzina... Wystarczyło napisać dlaczego to podróbka
balans Napisano 13 Wrzesień 2020 Napisano 13 Wrzesień 2020 12 minut temu, bjar_1 napisał: A gdzie niby ubliżyłem? Ubliżyłeś strychowi. Przeproś!
szutnik Napisano 13 Wrzesień 2020 Napisano 13 Wrzesień 2020 Godzinę temu, bjar_1 napisał: A gdzie niby ubliżyłem? Nie dość , że ubliżyłeś strychowi , to jeszcze nie podpowiedziałeś gdzie walnął byka. Na kolana i won do Canossy !
pawel_breslau Napisano 14 Wrzesień 2020 Napisano 14 Wrzesień 2020 12 godzin temu, artur_ace250 napisał: Drogi użytkowniku proszę o nie ubliżanie mi bo to nie moja dziedzina... Wystarczyło napisać dlaczego to podróbka Zapewne Bjar_1 nie miał na myśli Ciebie, bo chodziło o mu, tak myślę, o osoby, które będą ewentualnie nabywać ten przedmiot. Ty znalazłeś go na strychu, jak sam napisałeś, więc Ciebie słowo "leszcze" raczej nie dotyczy. A możesz zapodać zdjęcia tych innych rzeczy sprzed wojny? Pozdrawiam. Paweł
Pytanie
artur_ace250
Witam forumowicze! Ostatnio przeszukiwałem stryszek i znalazłem taki oto opatrunek. Znalazłem je z rzeczami sprzed wojny... ale jest obawa, że to może być podróbka! Jeśli to fals to dlaczego ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.