Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2021 Młody, nie bądź zła kobieta i się podziel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Styczeń 2021 Share Napisano 16 Styczeń 2021 Plik jest ściśle tajny specjalnego znaczenia więc nie mogę go udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 16 Styczeń 2021 Share Napisano 16 Styczeń 2021 Jak czytam, historie jak ze wspomnień dziadka z okresu powrotu "z robót". Tyle że dziadek to był krewki góral , weteran PWS i walk o niepodległość - więc wrócił szczęśliwie. Jego "brauning" do dziś jest w rodzinie mroczną legendą. Podobnie jak amerykańskie "opinacze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 17 Styczeń 2021 Share Napisano 17 Styczeń 2021 bjar_1 ja mam normalną wersję, widocznie ty masz inny plik. Czy mogę go posłuchać? Czeluść wspominał coś o tych sztabkach, bardzo ciekawa sprawa. Do tej pory jest wiele tajemnic do odkrycia. Ciekawe czy Marecki ma więcej takich plików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2021 Share Napisano 17 Styczeń 2021 Teraz, Firmanty napisał: bjar_1 ja mam normalną wersję, widocznie ty masz inny plik. Czy mogę go posłuchać? Nie bardzo. Nie mogę go nikomu udostępniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2021 Ale Ty masz tą wersję, gdzie jest mowa o zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2021 Share Napisano 17 Styczeń 2021 Tak. Jest tam mowa o fotografiach wiadomych. Też słuchałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Styczeń 2021 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2021 Tylko nie wiem, którą z N wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Styczeń 2021 Share Napisano 17 Styczeń 2021 Widzę, że to nie jest takie tajne, skoro co druga osoba słuchała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosuń Napisano 28 Maj 2021 Share Napisano 28 Maj 2021 Rzeczywiście plik od Mareckiego jest ciekawy. Żeby coś jeszcze podrzucił. Takie ciekawostki chętnie posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 2 Luty 2022 Share Napisano 2 Luty 2022 Co to za ciekawy plik od Mareckiego? To musi być coś ważnego i tajnego, wszyscy są tacy tajemniczy. Jak Marecki wyrazi zgodę to udostępnijcie go na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2022 Autor Share Napisano 2 Luty 2022 To, niestety, tak nie działa. Ale możesz do Bjara się zgłosić- coś tam wie, i do czegoś ma dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Nie odpowiada bjar_1, chyba wiadomości nie dochodzą. Czy chodzi o nagraną rozmowę dwóch facetów? Bjar_1 może udostępnisz te ciekawostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Luty 2022 Autor Share Napisano 24 Luty 2022 Jak bjar nie odpowiada, to widać ma jakiś powód po temu... W sumie Go rozumiem, bo temat dość drętwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Luty 2022 Share Napisano 24 Luty 2022 Jestem, jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 18 Marzec 2022 Share Napisano 18 Marzec 2022 Co masz ciekawego bjar_1? Czy Czeluść w wątku Erich Koch też wspominał o tych rzeczach o których rozmawiają ci dwaj faceci w pliku mp3 od Mareckiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 16 Październik 2022 Share Napisano 16 Październik 2022 Już zdobyłem ten plik od Mareckiego. Jest ciekawy, jeszcze wiele zostało do odkrycia, są tam tematy niebanalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi