Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak czytam, historie jak ze wspomnień dziadka z okresu powrotu "z robót". Tyle że dziadek to był krewki góral , weteran PWS i walk o niepodległość - więc wrócił szczęśliwie. Jego "brauning" do dziś jest w rodzinie mroczną legendą.

Podobnie jak amerykańskie "opinacze".

Napisano

bjar_1 ja mam normalną wersję, widocznie ty masz inny plik. Czy mogę go posłuchać? Czeluść wspominał coś o tych sztabkach, bardzo ciekawa sprawa. Do tej pory jest wiele tajemnic do odkrycia. Ciekawe czy Marecki ma więcej takich plików?

Napisano
Teraz, Firmanty napisał:

bjar_1 ja mam normalną wersję, widocznie ty masz inny plik. Czy mogę go posłuchać?

Nie bardzo. Nie mogę go nikomu udostępniać.

• 4 months later...
Napisano

Rzeczywiście plik od Mareckiego jest ciekawy. Żeby coś jeszcze podrzucił. Takie ciekawostki chętnie posłucham.

• 8 months later...
Napisano

Co to za ciekawy plik od Mareckiego? To musi być coś ważnego i tajnego, wszyscy są tacy tajemniczy. Jak Marecki wyrazi zgodę to udostępnijcie go na forum.

• 4 weeks later...
Napisano

Nie odpowiada bjar_1, chyba wiadomości nie dochodzą. Czy chodzi o nagraną rozmowę dwóch facetów? Bjar_1 może udostępnisz te ciekawostki?

• 3 weeks later...
Napisano

Co masz ciekawego bjar_1? Czy Czeluść w wątku Erich Koch też wspominał o tych rzeczach o których rozmawiają ci dwaj faceci w pliku mp3 od Mareckiego?

• 6 months later...