karmazo4@wp.pl Napisano 17 Maj 2020 Napisano 17 Maj 2020 Witam , czy to rodzaj jakiegoś herbu czy też zwykła pieczęć inicjałowa...?
karmazo4@wp.pl Napisano 17 Maj 2020 Autor Napisano 17 Maj 2020 Do sqr... Po pierwsze od kiedy jesteśmy na ty...? po drugie odpowiadam że jakoś nie zauważyłem w regulaminie że prośba o opinie na forum w sprawie danego przedmiotu zabrania potem do wystawienia go , to co ja robię z moją rzeczą to jest to moja prywatna sprawa a monitowanie co też dana osoba robi po tym jak się pyta o coś na forum zaczyna nieprzyjemnie wyglądać . Na przykład jest inne forum , które dotyczy głównie monet na którym dużo ludzi po prośbie o opinie o danej monecie wystawia ją i nie jest to żadną sensacją , są tam reguły określonego zachowania i kultury , natomiast mam wrażenie że tutaj co po niektóre osoby zajmują się głównie tak zwanym trolingiem i wyszukiwaniem jakiś głupawych docinków .
sqr Napisano 18 Maj 2020 Napisano 18 Maj 2020 8 godzin temu, karmazo4@wp.pl napisał: Do sqr... Po pierwsze od kiedy jesteśmy na ty...? po drugie odpowiadam że jakoś nie zauważyłem w regulaminie że prośba o opinie na forum w sprawie danego przedmiotu zabrania potem do wystawienia go , to co ja robię z moją rzeczą to jest to moja prywatna sprawa a monitowanie co też dana osoba robi po tym jak się pyta o coś na forum zaczyna nieprzyjemnie wyglądać . Na przykład jest inne forum , które dotyczy głównie monet na którym dużo ludzi po prośbie o opinie o danej monecie wystawia ją i nie jest to żadną sensacją , są tam reguły określonego zachowania i kultury , natomiast mam wrażenie że tutaj co po niektóre osoby zajmują się głównie tak zwanym trolingiem i wyszukiwaniem jakiś głupawych docinków . To jeśli uważasz, że to forum jest złe, to zabieraj zabawki i wypad z piaskownicy. Nikt na siłę cię tutaj nie trzyma i nikt siła nie zmusił cię do rejestracji. Są pewne zasady o których nie masz zielonego pojęcia. Skoro inne forum daje ci możliwość "rozwoju" to błyszcz tam gwiazdo.
jarasek Napisano 18 Maj 2020 Napisano 18 Maj 2020 No jasne, że chce tylko za bardzo nie wie co ma a tym samym zapewne boi się, że go oszukasz.
bialawy Napisano 18 Maj 2020 Napisano 18 Maj 2020 Jak herbu "Widły i Grabie" to za 2 amareny biorę...
karmazo4@wp.pl Napisano 18 Maj 2020 Autor Napisano 18 Maj 2020 Do sqr... Za to ty Panie sqr masz jasnozielone pojęcie o zasadach i kulturze ... ale chamstwa , to jest mój ostatni wpis ponieważ poniżej pewnego poziomu nie komentuje , co do bycia na forum , to zaraz po rejestracji poprosiłem o usunięcie konta ale nie ma takiej możliwości , dziwne... a więc uznałem że skoro nie ma możliwości wyrejestrowania to chociaż poradzę się od czasu do czasu w pewnych sprawach , nikogo w żadnym wpisie nie obraziłem i starałem się podchodzić grzecznie do każdej odpowiedzi , ale jak widać choćby z wpisów powyżej tutaj o co innego chodzi .
sqr Napisano 19 Maj 2020 Napisano 19 Maj 2020 6 godzin temu, karmazo4@wp.pl napisał: Do sqr... Za to ty Panie sqr masz jasnozielone pojęcie o zasadach i kulturze ... ale chamstwa , to jest mój ostatni wpis ponieważ poniżej pewnego poziomu nie komentuje , co do bycia na forum , to zaraz po rejestracji poprosiłem o usunięcie konta ale nie ma takiej możliwości , dziwne... a więc uznałem że skoro nie ma możliwości wyrejestrowania to chociaż poradzę się od czasu do czasu w pewnych sprawach , nikogo w żadnym wpisie nie obraziłem i starałem się podchodzić grzecznie do każdej odpowiedzi , ale jak widać choćby z wpisów powyżej tutaj o co innego chodzi . Do widzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.