Wermacht Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 Witam czy są się określić rok produkcji tej klamry?Wydaje mi się że jest to model m88.Czy opłaca się ją czyścić? Ile może być warta? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 Ile może być warta? No ja to bałbym się ją na chałupie trzymać. Przedmioty o takiej wartości to tylko w sejfie bankowym. Co najmniej 10 koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 e tam - 4 amareny za nią zgarniesz. A toski nie słuchaj bo to spekulant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wermacht Napisano 19 Marzec 2020 Autor Share Napisano 19 Marzec 2020 Chodzi mi oto czy przepłaciłem dając za nią 50 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyotomi Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 Czołem. 56 minut temu, Wermacht napisał: Czy opłaca się ją czyścić? ....chcesz tę klamrę czyścić....??? To najlepiej fleksem ze szczotką drucianą - to wtedy te 5 dych - przepłaciłeś. pzdr. stani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 6 minut temu, Wermacht napisał: Chodzi mi oto czy przepłaciłem dając za nią 50 zł? Najpierw płaci potem pyta? A na końcu kombinuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wermacht Napisano 19 Marzec 2020 Autor Share Napisano 19 Marzec 2020 Czyli to była dobra ,,inwestycja"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 7 minut temu, Wermacht napisał: Czyli to była dobra ,,inwestycja"? Ja bym szedł inwestycyjnie w srajtaśme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wermacht Napisano 19 Marzec 2020 Autor Share Napisano 19 Marzec 2020 Pytałem serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 2 minuty temu, Wermacht napisał: Pytałem serio Tak też odpowiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wermacht Napisano 19 Marzec 2020 Autor Share Napisano 19 Marzec 2020 Srajrolka się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 20 Marzec 2020 Share Napisano 20 Marzec 2020 Ach żartownisie Moim zdaniem cena dobra jeśli oryginał (znawcą nie jestem a w dobie różnego rodzaju milionów podróbek nie będę się wypowiadał co do oryginalności). Jeśli chodzi o wycenę to TYLKO Bjar_1 da Ci najbardziej miarodajną wycenę :-). Pozdrawiam. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Wermacht
Witam czy są się określić rok produkcji tej klamry?Wydaje mi się że jest to model m88.Czy opłaca się ją czyścić? Ile może być warta?
Pozdrawiam
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.