bialawy Napisano 9 Listopad 2019 Napisano 9 Listopad 2019 Witam Wpadło mi w ręce takie ustrojstwo. Macie pojęcie do czego mogło służyć? Wymiary to długość 8cm, szerokość prawie 3cm i wysokość ponad 4cm Czy mógł być to uchwyt pokrywki np czajnika czy imbryka? A może jakiś dziwny uchwyt meblowy? Z góry dziękuję za pomoc i zainteresowanie.
dago2 Napisano 9 Listopad 2019 Napisano 9 Listopad 2019 Prowadnik lejców, mantowany był na nagrzbietniku.
bialawy Napisano 9 Listopad 2019 Autor Napisano 9 Listopad 2019 Szacuneczek za wiedzę i dzięki za pomoc. Od razu lepiej jak wiem co w ręku trzymam... Pozdrawiam i dziekuje Ps. Może ktoś pomoże rozszyfrować pochodzenie wzorów na łyżce z innego mojego wątku?
bialawy Napisano 12 Listopad 2019 Autor Napisano 12 Listopad 2019 Normalnie w szoku jestem że jeszcze komuś udało się znaleźć zdjęcie na którym widać omawiany element. Jak coś pokazuje drugie podobne cudo dziękując za pomoc i zainteresowanie... Pozdrawiam
bialawy Napisano 12 Listopad 2019 Autor Napisano 12 Listopad 2019 Ja wiem, że to konina... tylko chciałem nawiązać do poprzedniego elementu i pokazać inny rodzaj tego samego elementu uprzęży. Ale niejednokrotnie zaskakiwała mnie znajomość i wiedza użytkowników. A te zdjęcia poglądowe też powalają... skąd te fotki? Tak jak kiedyś z elementem mocowania sakw kawalerii niemieckiej https://forum.odkrywca.pl/topic/765558-elementy-zapi%C4%99cia-munduru-niemieckiego/ Generalnie wielki szacunek za wiedzę Pozdrawiam PS. właśnie do takich rzeczy powinien służyć internet a nie głupoty a'la instamy itp.
Pytanie
bialawy
Witam
Wpadło mi w ręce takie ustrojstwo. Macie pojęcie do czego mogło służyć? Wymiary to długość 8cm, szerokość prawie 3cm i wysokość ponad 4cm
Czy mógł być to uchwyt pokrywki np czajnika czy imbryka? A może jakiś dziwny uchwyt meblowy?
Z góry dziękuję za pomoc i zainteresowanie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.