traper6 Napisano 28 Styczeń 2019 Autor Napisano 28 Styczeń 2019 Pierwsze co mi przychodzi do głowy to Fabryka Wyrobów Precyzyjnych, ale oni w asortymencie mają raczej gwintowniki, narzynki i takie tam, a to są widełki. No i dodatkowo ta mniejsza sygnatura. Czyżby Norblin maczał w tym paluchy ?Co to jest ?
traper6 Napisano 28 Styczeń 2019 Autor Napisano 28 Styczeń 2019 Drugie widełki. Nie mam bladzieńkiego pojęcia co to jest.
abcd Napisano 28 Styczeń 2019 Napisano 28 Styczeń 2019 CZPG Centralny Zarząd Przemysłu Gastronomicznego lata 50te.
abcd Napisano 28 Styczeń 2019 Napisano 28 Styczeń 2019 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum19/czpg_ty.jpg
traper6 Napisano 28 Styczeń 2019 Autor Napisano 28 Styczeń 2019 Serdecznie Panowie podziękowawszy. Myślałem że trafiłem na tematy około wojskowe", lub inszej mundurówki, a tu zwykły cywilny peerelowski badziew :(
gewal Napisano 28 Styczeń 2019 Napisano 28 Styczeń 2019 Zdjęcie pierwsze - Fundusz Wczasów Pracowniczych
Edmundo Napisano 29 Styczeń 2019 Napisano 29 Styczeń 2019 traper6 może to i badziew ale widziałem różne kiedyśne" badziewie które teraz jest poszukiwane. Jak bym tego nie wyrzucał.
Pytanie
traper6
Pierwsze co mi przychodzi do głowy to Fabryka Wyrobów Precyzyjnych, ale oni w asortymencie mają raczej gwintowniki, narzynki i takie tam, a to są widełki. No i dodatkowo ta mniejsza sygnatura. Czyżby Norblin maczał w tym paluchy ?
Co to jest ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.