Grzesio Napisano 28 Czerwiec 2018 Autor Napisano 28 Czerwiec 2018 W dniach 13-15 lipca planowana jest w Pucku tegoroczna edycja Festiwalu Historycznego Lotniczy Puck.Wszystkie szczegóły póki co, jak widzę, tajne łamane przez poufne - ale mam nadzieję, że impreza odzyska dawną formę i treść. :) Cytuj
Grzesio Napisano 11 Lipiec 2019 Autor Napisano 11 Lipiec 2019 Czyli w tym roku będzie w Pucku impreza jednodniowa (ten wieczorny "zjazd grup rekonstrukcyjnych" to w praktyce fikcja), szkoda. Jak sobie przypomnę imprezy z l. 2015-17, to łza się w oku kręci... Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano 19 Lipiec 2021 Napisano 19 Lipiec 2021 21 godzin temu, Woodhaven napisał: - Ach Ci celebryci, Na bank się uda… Cytuj
Sedco Express Napisano 20 Lipiec 2021 Napisano 20 Lipiec 2021 Zabawa dużych chłopców pod tytułem jak to na wojence ładnie ! Dobrze, bo niektórym trochę ruchu się przyda - coś te bluzy za ciasnawe ! A u lotnika lądowego :-) odznaka obserwatora Luftstreikrafte ?! i mundur sprzed 1936 r w 1939 r. ! :-) Cytuj
Sedco Express Napisano 21 Lipiec 2021 Napisano 21 Lipiec 2021 Jest tylko jeden - jak wspomniałem w mundurze noszonym do 1936 r. Prócz wspomnianej odznaki obserwatora lotnictwa kajzerowskiego nosi polskie odznaki obserwatora balonowego i pilota. Ciekawe ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi