Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Prawie 11 lat.9 ostrzezen i 6 kartek.I jakos te 10.000 postow strzeliloSporo pewnie nie w temacie ale jakos udalo sie przetrwac bez odstrzalu.Choc np taki Bjar to juz w ogole cud ze sie uchowal.Ale jak to kumpel ostatnio powiedzial on od zawsze na forum"Moze uda sie kolejne 10 tys naklepac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Kurde i pomyśleć, że ode mnie tylko ostrzeżenie.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 U mnie zaraz pyknie 30000 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Woytas,byl czas to bylo szczelac:)Tera immunitet..Bjar,nie ciesz,nie ciesz..U mnie taki guzik magiczny jest i juz tych 30 moze nie byc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 W sumie bym nie płakał, nie jest to dla mnie priorytetem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Nie kus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Hebda (10002 / 314) 2018-04-03 14:30:19Woytas,byl czas to bylo szczelac:)Tera immunitet..Chyba żartujesz...Po pierwsze primo- daj człowieka, a paragraf zawsze się znajdzie...Po drugie primo- Ty dzidzia jesteś i wyprostowany pod stół wchodziłeś, gdy jeden mod, poza mną, wszystkich pozostałych zbanował :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Mod na litere P.Cos slyszalem:)Paragrafem mi tu..?To ja ciekaw jestem czemu Ciebie tez nie zbanowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Nie bądź taki ciekawy, bo wrócimy do Po pierwsze primo...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Chcesz bana mi dac? Vis pomsci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Jeszcze mnie, do kompletu, Bjarem postrasz :-)Ale Twoje początki to były ciekawe czasy- Hiciu, Ozie, czat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Mam jeszcze parę zrzutów z czatu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Ja już nie- nigdy nie wiem, z którego domowego komputera będzie starszy Szkodnik korzystał.A jakoś nie mam odwagi pokazać, wśród jakiej patologii się obracam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Może się okazać, że Hebda to nick któregoś ze szkodników, co to na innym komputerze se... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Do tego nicka mają dostęp dwie osoby ale tylko ja z niego korzystam:)WoytasTwój ost był za fote lisa po spotkaniu z autem:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 21:52 03-04-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Za ruskiego pilota to wiesz co by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2018 a no może nie lis a ruski pilot..nie pamiętam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Prawie 11 lat.Ja zaliczyłem 13+ lat a na liczniku 1000 i w porównaniu z twoim brakuje tylko jednego 0 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Recepta jest prosta - musisz o wiele więcej kasztanić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Czego Bjar jest niemal idealnym przykładem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Dzięki. Od kilku dobrych lat staram się bardzo intensywnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 A ja wciąż i wciąż się zastanawiam, czym docenić Twoje starania...Miałem pomysła, że tacy zasłużeni" będą tęczowym medalem nagradzani, ale nie mam mocy się za to zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Nie dzięki, tęczowego to nie kcem. Lepiej coś w stylu krzyża żelaznego/żeliwnego, no ewentualnie drzewniany też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Kwiecień 2018 Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Może być, ale przypnij mi to gdzieś tutaj: bjar_1 (29866 / 853) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.