les05 Napisano 13 Marzec 2018 Napisano 13 Marzec 2018 http://www.facebook.com/Hago-typ-95-Tank-Restoration-Project-1671671063107837/?hc_ref=ARRYx-aYE57dBY5jXDH9hJUomUI8AU6ktffSLKwqzp9dCLaoZBneIL8FJ6yNtfAWTm8
Kazik.S Napisano 14 Marzec 2018 Napisano 14 Marzec 2018 Szkoda, że jest tu tylko w sanatorium. Po wyzdrowieniu powrót do Anglii :(
les05 Napisano 14 Marzec 2018 Autor Napisano 14 Marzec 2018 Jeżeli czołg jest dla nich, to można nie zwracać, Anglikom ostatnio nie takie numery robią:)
Woodhaven Napisano 18 Marzec 2018 Napisano 18 Marzec 2018 Polecam zażywać trzy razy dziennie...Zejdź z firmy Roberta bo nawet nie masz bladego pojęcia o czym pierdolisz. Niezła zabawa była z tłumaczeniem instrukcji obsługi. Polecam poszukanie wiadomości o Tank Farm rodziny Adams na wyspie Phonpei
les05 Napisano 19 Marzec 2018 Autor Napisano 19 Marzec 2018 Nie spinaj się dziadku bo ci jeszcze żyłka pęknie.
Woodhaven Napisano 19 Marzec 2018 Napisano 19 Marzec 2018 Opss no i wyskoczył mierny rydzykowy inteligent na poziomie moherowego czopka.Wysil się trochę bardziej na oryginalny komentarz panienko, ten jest taki nudny. Przecież tu wszyscy wiedzą ze przepisuje tu maść od bólu dupy.A dla ciebie w rozszerzonym pakiecie nawet tab. Niepierdol.MAX Czyżbyś tak się zapienił iż nie doczytałeś specyfikacji tego wspaniałego specyfiku. A pisze tam wyraźnie nawet dużymi literkami.Wskazówki do stosowania; - Bóle dupy - Głupie pierdolenie- itd Polecam zażywanie przed paciorkiem
Woodhaven Napisano 19 Marzec 2018 Napisano 19 Marzec 2018 No i co spać teraz nie będziesz ;-) móżdżek paruje, dupcia swędzi. Oj nie dobrze.Zaaplikuj sobie większą dawkę Maxa Kiepski argument, przytul się do do cyca mamusi, prześpij się.Może uda ci się wreszcie samodzielnie pomyśleć.... w co osobiście wątpię.
Landszaft Napisano 20 Marzec 2018 Napisano 20 Marzec 2018 Spokój , poziom macie identyczny !! Dość !!Co to was gładź mózgowa dopadła ??, Na spluwanie po twarzy umówcie się gdzie indziej.
Landszaft Napisano 20 Marzec 2018 Napisano 20 Marzec 2018 Woody bo to nie jest twoje prywatne forum i już Ci raz zwrócono uwagę na temat maści. Uważasz że takimi tekstami naprawisz świat i wykształcisz ludzi ??. Wiesz do czego służy trzepaczka kuchenna , kiedyś w ogóle Ci nie była potrzebna a teraz coraz częściej zaglądasz do kuchni, potrzebne Ci to ??. trzymaj swój poziom.
Woodhaven Napisano 20 Marzec 2018 Napisano 20 Marzec 2018 I jak tu trzymać poziom, jeśli ktoś ma teksty na poziomie radio ma ryja i do tego bredzi głupoty, nie mówiąc o jakiekolwiek podstawowej wiedzy. Z mojej perspektywy to szkoda mi tylko czasu który poświeciłem na pisanie na tym forum. Jak by nie było to od stycznia 2016 r opisywałem remont tego czołgu na naszym forum..... i czy widziałeś tam jakieś idiotyczne wpisy? Wiec jak sam widzisz szkoda czasu na pokazywanie czegokolwiek na tym forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.