Skocz do zawartości

Czy ktoś szukał w okolicach Białołeki i Nieporętu?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! ostatniej niedzieli z dziewczyna w okolicach Nieporetu trafilismy magazynek od pepeszy,diektarjewa i niesmiertelnik niemiecki Stamm kp.\pz.A.E.A.6-mam pytanie w zwiazku z tym niesmirtelnikiem, w sklad jakiej dywizji wchodzila ta kompania kadrowa?pozdr.R.
  • Odpowiedzi 543
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Cze! Sorry za pisownie chodziło oczywiście o DIEKTARIEWA.Nadal niewiem w składzie jakiej dywizji była ta kompania kadrowa ? Jadę w niedziele pokopać,jak coś trafie to napisze.Pozdro R.
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich !!! Po długiej przerwie spowodowanej wyjazdami z piszczałką w terenie powracam z nowymi fantami. Oto wczorajsze fanty!!!! wyciągnięte niedaleko mnie!!!!

Napisano

A oto naklejki!!! Z jednego dołka obrodziło 6 skrzynek , z czego 5 pełnych, i co ciekawe nadal piszczy. Dziś ponownie sie tam wybieram, szkoda że dzień jest tak krótki!!!!!

Napisano
no no no nieźle nieźle, aż będę się musiał umówić na wspólny wypad. swojego czasu kiedy nie mogłem się wybrać, dominic mówił że nic ciekawego w nieporęcie nie znaleźliście, a tu proszę jeszcze można coś znaleść :).

Sebastian archeo"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie