czarny bocian Napisano 22 Styczeń 2018 Share Napisano 22 Styczeń 2018 może to wykrywacze ...teraz ludzie kombinują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Chłop pobity, dzieci wystraszone:http://rzeszow.onet.pl/wpadka-antyterrorystow-zamiast-do-mieszkania-przestepcy-weszli-do-lokalu-ojca-z/0q1xb84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 Bjar, wątki żeś pomylił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2018 Share Napisano 25 Styczeń 2018 No tak, miało być do postrzelonego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 26 Styczeń 2018 Share Napisano 26 Styczeń 2018 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 26 Styczeń 2018 Share Napisano 26 Styczeń 2018 Dobrze, ze rogów nie mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 26 Styczeń 2018 Share Napisano 26 Styczeń 2018 Buhahah a bjar tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2018 Ktoś kiedyś widział trolla z rogami?Nowe jakieś, po Fukushimie, chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Styczeń 2018 Share Napisano 27 Styczeń 2018 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 29 Styczeń 2018 Share Napisano 29 Styczeń 2018 Przykro mi jak cóś takiego widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Styczeń 2018 Share Napisano 30 Styczeń 2018 Dlaczego? przynajmniej od razu widać, że ma się do czynienia z cymbałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Styczeń 2018 Share Napisano 30 Styczeń 2018 Ale jak widać dziabie sie w profesjonalnym tatoo-salonie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 noooostatnio przypadkiem na pragę północ trafiłem na melanż.Małolat robił sobie dziare kolką...Fachowiec" w przerwach jak tamten uciekał do kibla poprawiał sobie dziary..tą samą kolką,tym samym tuszem do maszyn z kapsla od wódki...Jak łapa krwawiła to jakąś szmatą z podłogi przecierał by widzieć jak ysuje"Nie zapomnę tego kurde nigdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Widziałem już takie profesjonalne" salony w blokowych piwnicach, gdzie klienci siedzieli na worach z ziemniakami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Hebda - fajnych masz na tej Pradze kolegów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Wytrzymałem do końca.I potem z kapcia 9kmAle fachowo" poznałem wiedzę jak zbudować kolkę i symbolikę dziar więziennych..Najlepsze są rozmowy z takimi osobnikami-nigdy ie możesz dać mu do zrozumienia że jest gorszy niż ty.Gdy tak człek robi-jesteś swój"Ale mimo wszystkozasada ograniczonego zaufania"ale ogólnie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Vis,ziemniaków nie było ale ypowa" praska kamienica gdzie zgniły sufit wchodzi do mieszkania siła grawitacją,a w nocy może obudzić cię huk lodówki,pod którą zarwała się podłoga i szama wylądowała piętro niżej u sąsiada..A to co spadło albo za bardzo zwisało,stoi oparte w kącieChciałem nagrywać,ale strach zwyciężył.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2018 Autor Share Napisano 2 Luty 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Męskich gości urodzinowych tego pana będzie zapewne wyjątkowo mało...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Serio tak, czy fejk? Jak serio, no to dołożył do pieca ;)http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/mateusz-morawiecki-omylkowo-przypisal-wine-za-katyn-niemcom/xphxxnz?utm_source=Interakcja&utm_medium=Share&utm_campaign=BigShare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Co się dziwisz?On całe życie gelt robił to po co mu zaglądać do podręcznika historii...Chyba że czytał już te nowe,tam większość pozmieniana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Luty 2018 Autor Share Napisano 3 Luty 2018 Jak to było?Nekrofilia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Luty 2018 Share Napisano 3 Luty 2018 Ta, w sumie może jeszcze siedzi pod jakąś zaspą i czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Luty 2018 Share Napisano 3 Luty 2018 Ojciec Mackiewicza montuje taką żenadę, powinni go zrzucić na spadochronie na szczyt żeby sam sprawdził jak taki wyrywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.