bjar_1 Napisano 31 Maj 2018 Share Napisano 31 Maj 2018 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2018 http://youtu.be/UwrfAsnhWUk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 1 Czerwiec 2018 Share Napisano 1 Czerwiec 2018 Z księdzem rozmawiała Wirtualna Polska. - Żadnej afery nie ma co z tego robić. Mam kolano do operacji. Gdybym mógł iść normalnie, to na pewno wolałbym tak - powiedział proboszcz portalowi. Poinformował również, że wybór samochodu należał do członków parafii.- Parafianie o tym wiedzieli i sami samochód zorganizowali. A że kabriolet... Samochód był, jaki był. Taki mieliśmy dostępny - tłumaczy ksiądz.Święto Bożego Ciała zostało ustanowione w 1264 roku przez papieża Urbana IV. Tego dnia wierni publicznie wyznają wiarę w obecność Chrystusa w Najświętszym Sakramencie, niesionym w procesji do czterech ołtarzy. W Polsce Boże Ciało jest wolne od pracy. Katolicy w tym dniu mają obowiązek wziąć udział we mszy św. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Czerwiec 2018 Share Napisano 4 Czerwiec 2018 http://warszawa.onet.pl/warszawa-ojciec-zaatakowal-syna-nozem-poszlo-o-truskawki/87qqw5q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2018 ...które od trzech dni leżały w zlewie i zgniły...."Wow... a mają, chociaż, zmywarkę czy naczynia w kiblu myli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Czerwiec 2018 Share Napisano 4 Czerwiec 2018 gniją na krzakach gniją w zlewach i jak tu się nie wku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Marcin- to rusz się i dla zdrowia wbij na plantację i walcz.Kilka pieczeni na jednym ogniu:- Ty coś wreszcie, pożytecznego (?), zrobisz- nie będą się marnować na krzakach- nie pozwolisz, żeby imigranci zarabiali na krwawicy Twojej, plantatora i straganiarza- wreszcie coś zdrowego (?) zjesz, a nie ciągle kebab, ośmiorniczki, herbata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Czerwiec 2018 Share Napisano 4 Czerwiec 2018 kręgosłup moralny u mnie ok. ale z drugim niezabardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2018 Tyr- a co? Pięta Cię swędzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Czerwiec 2018 Share Napisano 4 Czerwiec 2018 nawet jak by mnie trzy swędziały to bym nie pek-ł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Idą z kwiatami do Edmunda?Taki trójkącik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2018 Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Ładna z nich para. Jak myślisz Yeti, który jest czynny, a który bierny? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Nie wiem.. i jakoś mi takie szczegóły dokumentnie powiewają...Z racji wieku, to chyba straszy robi za żonę?Z drugiej strony, przyjęte jest, że w katolickim stadle mąż kasę dzieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 5 Czerwiec 2018 Share Napisano 5 Czerwiec 2018 /turystyka.wp.pl/tajemnica-posagow-z-wyspy-wielkanocnej-rozgryziona-badania-trwaly-latami-6259467277654145a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Nagrody TV Republika 2018Laureatem nagrody widzów w kategorii Osobowość roku" został Antoni Macierewicz.Jan Pietrzak został laureatem nagrody Telewizji Republika w kategorii Kultura". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 5 Czerwiec 2018 Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Pietrzak lubił parodiować, no i teraz w obu kategoriach wyszła parodia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 5 Czerwiec 2018 Share Napisano 5 Czerwiec 2018 Pasuje do wątku jak ulał... http://wiadomosci.wp.pl/niezwykly-plan-posla-stanislawa-piety-tak-chcial-pozbyc-sie-terrorystow-z-europy-6259433231272065a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 6 Czerwiec 2018 Share Napisano 6 Czerwiec 2018 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2018 Jak znalazł przed wyborami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 6 Czerwiec 2018 Share Napisano 6 Czerwiec 2018 Ten ostatni punkt, to niektórzy dziś za całkowitą darmochę robią. Widać altruizm w narodzie wzrósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 7 Czerwiec 2018 Share Napisano 7 Czerwiec 2018 Niech się święci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Czerwiec 2018 Share Napisano 8 Czerwiec 2018 fala jak czujesz się dymany i masz z tym ból du.. to może czopki ew żel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Czerwiec 2018 Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Podaj nazwę specyfików których ty używasz, polegam na twoim wieloletnim doświadczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Czerwiec 2018 Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Nie pomogę ci, ja się nigdy nie czułem dymany więc nie miałem potrzeby. Musisz poeksperymentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Czerwiec 2018 Share Napisano 8 Czerwiec 2018 Kłamiesz ja każdy wyznawca z jego sekty, sam polecałeś maści i coś tam, więc temat nie jest ci obcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.