Czlowieksniegu Napisano 8 Listopad 2017 Autor Share Napisano 8 Listopad 2017 Aktor i reżyser filmowy oraz teatralny miał 96 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 Szkoda. A w ciągu ostatnich dni jeszcze Władysław Kowalski i Marek Frąckowiak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 Nie zapomniany starszy sierżant Czernousow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 niespotykanie spokojny człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 Dyrektor Wardowski z 40 -latka. Wczoraj o nim myślałem i sprawdzałem na filmpolski.pl ile ma lat :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Listopad 2017 Share Napisano 9 Listopad 2017 Bardzo kontrowersyjna postać. Publicznie popierał stan wojenny. Był za to wyklaskiwany w teatrze i wszystkich innych miejscach publicznych, gdzie coś czynił z zakresu sztuki aktorskiej. Zabrakło wyobraźni i przyzwoitości, że w sensie artystycznym będzie się spalonym do końca życia. I tak się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Listopad 2017 Share Napisano 9 Listopad 2017 Jedburgh_Ops ale to nie o to chodzi , takie wyrzyganki to sobie daruj ,tu o człowieka chodzi no i o Pancernych ,ten serial też był z dupy a wszyscy go kochają i konia wali jak się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Listopad 2017 Share Napisano 9 Listopad 2017 @ torba5Tak, to racja - chodzi o człowieka. Dokładnie o to chodzi.Chodzi o człowieka-apologetę stanu wojennego, w którym ludzie tracili zdrowie i życie za swój sprzeciw przeciwko temu. Należę do tych pierwszych, więc nikt i nic mnie nie zmusi do szacunku wobec aktorskich apologetów stanu wojennego typu Janusz Kłosiński albo Stanisław Mikulski.Ale rzecz jasna szanuję inny pogląd, że ktoś może takie postaci - mimo wszystko - szanować.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 10 Listopad 2017 Share Napisano 10 Listopad 2017 Ale rzecz jasna szanuję inny pogląd, że ktoś może takie postaci - mimo wszystko - szanować.", znaczy, pod warunkiem że to będą takie same poglądy jak twoje...... specyficzne rozumienie pojęć: szacunek", wyrozumiałość" .Niczym jak samochody Forda i czarny kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Listopad 2017 Share Napisano 10 Listopad 2017 Dla mnie Czernousów i gospodarz z Niespotykanie spokojnego człowieka". Te role zapamiętam na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.