sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Teściową mi obudzicie, a to zła kobieta jest bo cebulę do pierogów drobno kroi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Lepiej do mnie wpaść, ogródek jest i basen grilla się zrobi a i gdzie polatać z kijem będzie a nie stare baby budzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 jest i basen"a ryby i prąd da się podłączyć? U mnie ostatnio porobili zbiorników przeciwpożarowych w lesie, cudnie się pływa tylko trzeba żaby omijać i glony z uszu odwijać.Ale i tak to lepsze niż omijać morświny na uryno terapii w miejskim basenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Jak widzę to promile są nieodzownym elementem każdej dyscypliny hmm sportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 No ba - http://www.runners-world.pl/dieta/Piwo-a-sport-Zakazany-owoc-czy-dobry-izotonik,5015,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Spoko - ja jeden element treningu odpuszczam czyli bieganie. Drugi czyli piwo wychodzi nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Sonic,bierz wedke i do mamusi..Tydzien temu bylem.Masa drobnicy jest,w sam raz na zywca.Gosciu co 15s wyciagal rybkeVis,jak sonic robi melanz to ogorami mozna mu stawik poglebic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 u mnie zakaz wybuhóf bo somsiedzi się bojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Et,pomysla ze a pewno na wielkanoc strzelaja z kalichlorku" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Sonic spokojnie, wezmiem z Hebdą kilka panzerfaustów i zrobim to ładunkami kumulacyjnymi precyzyjnie - czyli tak, że tylko rury w glebie pękną,a szyby tylko w piwnicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Jak dobrze przycelujecie to na Zakrzowie jest mrowie złomu w ziemi to może i pół lasu pójdzie do allaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Fala może zahaczyć nawet o Yetiego norę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 Jeti jest w ciepłych krajach - bez internetu. I marudzi smsami, że mu gorąco i drogo i w ogóle foch :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 15:41 21-07-2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Lipiec 2017 Share Napisano 21 Lipiec 2017 mógł na koło pojechać podbiegunowe to by jak u siebie się czuł... wąsa by przymroziło, brodę szron zrosił a warkoczyk pleciony misternie przez małe łyse surykatki połyskiwał by maleńkimi diamencikami.... A tak krew pot i łzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Lipiec 2017 Share Napisano 22 Lipiec 2017 Dzisiaj jakoś zamilknął - jest szansa, że umarł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Lipiec 2017 Share Napisano 22 Lipiec 2017 żona wykończyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Lipiec 2017 Share Napisano 22 Lipiec 2017 I dlatego tak gorąco mu było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 sport zdrowym nie jest potrzebny , a chorym szkodzi.chodze w dresie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekstra_Rysiek Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Siłownia i bieganie. Wcześniej chciałem uprawiać jakieś sztuki walki ale ostatecznie pomysł umarł śmiercią naturalną:) Chociaż może jeszcze nie wszystko stracone i spróbuje w tym swoich sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Lekarz lordozę polecił ćwiczyć.Zaordynował podnoszenie ciężarów 4x100.Pełną terapię muszę już rozkładać na dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 dzisiaj próbuję 2 x 100 plus 3 x 500 ale już może być ciężko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 5 Styczeń 2018 Share Napisano 5 Styczeń 2018 Szybownictwo, rower, ogólnorozwojówka z hantlami i ekspandorem (ale tylko w domu), żeby mieć zero brzuchola do rekonstrukcji historycznych, bo brzuchola nie toleruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Styczeń 2018 Share Napisano 5 Styczeń 2018 Brzuch w rekoko to podstawa, im bardziej wylewa się z za pasa tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 5 Styczeń 2018 Share Napisano 5 Styczeń 2018 No wiem, wiem :-)Reko bez brzuchola rekiem nieudanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 10 Styczeń 2018 Share Napisano 10 Styczeń 2018 Po 20 latach przerwy wróciłem do karate Shotokan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.