maksiu Napisano 2 Marzec 2017 Autor Share Napisano 2 Marzec 2017 http://warszawa.onet.pl/historyczne-odkrycie-na-mazowszu-wykopano-trzy-ciala/jdkds44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Marzec 2017 Share Napisano 2 Marzec 2017 Trzy ciała :Dże na dość podmokłym terenie"chyba oni podmokłego terenu nie widzieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 2 Marzec 2017 Share Napisano 2 Marzec 2017 nie ciała, a szkielety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 lej po wybuchu pruskiego szrapnela" - a tutaj o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Chodzi o to,że ktoś zupełnie nie wie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herzog Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Fragment o dragonach spowodował, że zrobiłem popcorn...fascynujący opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Też to widziałem oczami wyobraźni. Potop", Kmicic i Janusz Radziwiłł mi się przypomniał. Marnuje się ten koleś na tej archeologii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Małej wiary jesteście...Ale nie rozwinę wątku- Bjar się wtedy dołączy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Ha! Blitzkrieg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Niecała minuta- masz piwo u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Marzec 2017 Share Napisano 3 Marzec 2017 Jak minuta? Wpisałem się równo z Yetim :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.