czarny bocian Napisano 16 Listopad 2016 Autor Share Napisano 16 Listopad 2016 http://www.nowa.tv/24-godziny/poszukiwacza-skarbow-chca-zmiany-prawa,139/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 Ciekawy czy jakby wytresować dzika ... ;) orientuje się ktoś jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 16 Listopad 2016 Share Napisano 16 Listopad 2016 Zasadniczo przeprowadzenie takiej zmiany ( prawa) nie wydaje się być trudne :) Jeżeli posiadaczy wszelakich piszczałek jest 100 000 , to wystarczy ok. 1/4 + rodziny + znajomi , by w okresie przedwyborczym całkowicie zablokować wszystkim kandydatom e-maile wnioskiem o zmianę prawa.Wybory już niedługo :) To tylko 3 lata.... Można zacząć od pogonienia tych owieczek ( www.nil.org.pl/__data/assets/excel_doc/0003/37182/adresy-biur-poselskich.xls ) do przemyśleń i składania obietnic ... z których można ich rozliczyć :) Wyobraźcie sobie biedną skrzynkę , do której trafia 50 tyś. takich samych maili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdzieciolx Napisano 17 Listopad 2016 Share Napisano 17 Listopad 2016 Perdi bardzo dobry pomysł, świnie szukają trufli, a my będziemy mieć dziki to szukania meteorytów. Gdzie można legalnie kupić dzika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Listopad 2016 Share Napisano 17 Listopad 2016 Szutnik o czy ty piszesz, przecie większość tych wybrańców ma komputery do ozdoby biurka bo kwiatki to mogliby zjeść i by im zaszkodziły, a w biurach poselskich to poseł jest osobnikiem najmniej widywanym, choć są chlubne wyjątki.Biuro poselskie służy do zatrudnienia szwagra jako asystenta i pobierania na nie kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Listopad 2016 Share Napisano 17 Listopad 2016 Dokładnie. A poza tym już widzę tą solidarność środowiska" w takich działaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 17 Listopad 2016 Share Napisano 17 Listopad 2016 ja tam nie chce zmiany prawa; mówiąc szczerze mam prawo głęboko w dupie, moi znajomi poszukiwacze również.W związku z powyższym, tytuł artykułu uważam za dezinformację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny bocian Napisano 17 Listopad 2016 Autor Share Napisano 17 Listopad 2016 jeden solidarny juz sie znalazł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Listopad 2016 Share Napisano 17 Listopad 2016 Każdy orze jak może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 17 Listopad 2016 Share Napisano 17 Listopad 2016 Wbrew opiniom , komp nie stanowi dekoracji biurka poselskiego, choć nie powiem ,że potrafią go sensownie wykorzystać ;) Ponieważ przeciętnie 2-3 w ciągu kadencji trafia mi się jako klienci , wiem że obserwują internet jako źródło opinii , nastrojów ew. min , w które nie warto wdepnąć . W ostatnich wyborach do obory średnia uzyskanych głosów zwycięscy wynosiła ok. 4- 10 tyś. głosów ! Więc nie piszcie ,że 20-50 tyś. maili nie zrobi wrażenia ... Przypominam Czarny protest" i reperkusje jakie wywołał u dobrozmiennych. Biar, a kogo obchodzi solidarność ? To tylko wspólnota chamskich interesów" :) Ja , bez oporów a nawet z przyjemnością podpiszę się pod dobrym projektem , bez wzg. na to czy autorem będzie nawiedzony antysemita, rasista czy inny syn , którego w wolnej chwili z rozkoszą bym złomotał. Jeżeli znacie jakiegoś myślącego prawnika, który będzie miał chęć odwalić brudną robotę :) za nas , to Carry on Cleo " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 biuro poselskie służy do zatrudniania rodziny taaa ciekawy stereotyp:)) Kolego szkutnik jeśli ty serwisujesz kompa biura poselskiego to chyba bardzo starego kompa. Na serwisowanie urz biurowych biur poselskich to jakiś czas temu orange przetarg wygrała i wsadza tam swój sprzęt. Widzę że klienci nie powinni powierzać ci swojego kompa , bo im podglądasz dane- nieładnie... aha a co do wysyłania maili na adresy poselskie, to są utrzymywane na axigenie i jeśli przychodzi nagle kilkaset kilka tyś maili o tej samej treści, to z automatu idzie do spamu:) A poseł jako jedyny nie musi ci odpisywać na korespondencję, bo on nie urzędnik, tylko wybraniec narodu- klawo mają, nie...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 i tak sobie przypominam, ze podobna inicjatywa była podejmowana, nawet przez moją skromną osobę w temacie ogólnopolskiego stowarzyszenia poszukiwaczy pod egidą redakcji Odkrywcy, nawet jakiś status powstał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 22 Listopad 2016 Share Napisano 22 Listopad 2016 Kolego fuks_ag dawno mnie nikt tak nie ubawił :) , dlatego wybaczę Ci tą niecną insynuację , że mógłbym podglądać czyjeś dane lub , co gorsza robić z nich użytek - trochę inaczej mnie wychowano. Przekierowanie do spamu można łatwo obejść , to raczej marny argument.Jeżeli próbowałeś , jak piszesz czegoś podobnego , to chyba nieskutecznie ( nie jest to zarzut ) i może należy problem ugryźć" w inny sposób...pzdr.ps. serwisem poselskiego komputera zajmę się z przyjemnością , pod warunkiem ,że będzie dotyczył hardware'u i to raczej takiego :) http://obrazky.pl/425-komputer-kamien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.