sonicsquad Napisano 24 Sierpień 2016 Share Napisano 24 Sierpień 2016 Bo zupa była za słona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 24 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2016 Ciiii - Yeti śpi, jego squaw również :)Nie przeszkadzajmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Sierpień 2016 Share Napisano 24 Sierpień 2016 i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 24 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2016 Chyba odwrotnie będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 24 Sierpień 2016 Share Napisano 24 Sierpień 2016 Podmiot liryczny wcale nie na wczasach przebywał a na odwyku od herbaty. Gdzie onemu kodowano że herbata to złłłoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Sierpień 2016 Share Napisano 25 Sierpień 2016 Możecie go pocelować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Sierpień 2016 Share Napisano 25 Sierpień 2016 Niech uważa bo jak G pierdyknie żubrem to może rykoszetem dostać... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 25 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2016 Oj - nie radzę tak szafować pośladkami Yetiego. Dziś marzenia się spełniają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Po spożyciu bywa nawet przyjemny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Nie, nie jestem dobry...Stary, prawie łysy*, z lekka otłuszczony, mocno uwędzony...Ale za to cholesterol ideał...* na łbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Cholesterol na łbie? Co oni ci zrobili na wschodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 Jaki wschód!On śpiewał Siedem dziewcząt z Albatrosa" a tam, gdzie wrony zawracają w strachu przed Łukaszenką, to on nie dotarł...więc nie obrażać mi tu proszę wschodu! Wypraszam sobie!Oj Yeti, Ty misiaczek jesteś - i do przytulania i do plecenia warkoczyków. I dzieci i zwierzęta Ciebie lubią - a to powinno być miarą dobroci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Zwierzęta? Żeby psy się z nim bawiły nacierali Go słoniną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 Sonic - Ty nacierałeś czy byłeś psem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Musi ze Szkodnikami nie jesteś na bieżąco...Na pytanie, czy lubią odpowiedziały by jednym głosem używając grubych słów...Dwa- zaufaj mi, po tambylcach i tamtejszych trollach batiuszka mi nie straszny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 AJ waj - słonina to nie dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 A co masz zamiar z batiuszką robić? Uważaj - bo oni mają ruchome dzwony, które spadają z wysokości na niewiernych. Ja wolę nie ryzykować ;)I wiedz - Jego Eminencję Wielce Błogosławionego Sawę, Prawosławnego Metropolitę Warszawskiego i całej Polski znam osobiście - nie podskakuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Bo Ci ekskomunikę nałożą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Ja mam takie cuda-wianki w mojej teczce parafialnej, że marne szanse na dopisanie czegoś jeszcze straszniejszego...A batiuszka, to akurat ten pan z zaczeską i pod wąsem...Ićcie sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 Ja spadam. Żona woła. Miłego M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 Nie lubisz nas :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 26 Sierpień 2016 Share Napisano 26 Sierpień 2016 No i widzisz Marcinie ? Po co Ci było przybierać nick człowiekśniegu" ? Sam widzisz ile masz teraz z tym problemów.A gdybyś tak przybrał nick np. kwiatuszek". Padło by było kilka haseł w stylu wyrwać chwasta" i było by cicho, a tak to teraz się męcz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 Ale zawsze można nazwać (bez urazy): Ty bałwanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 26 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2016 I Yeti - będąc tam gdzie byłeś, zaprzepaściłeś szansę zbratania się z Łukaszenką http://www.kresy.pl/wydarzenia,bialorus?zobacz%2Fdo-grodna-bez-wizy-zarzadzenie-prezydenta-bialorusiA wiedz, że na Białorusi, w sklepie możesz kupić wizerunek Łukaszenki wraz z uchwytem do mocowania na ścianie :)A gdy wybierzesz się trochę bliżej na wschód to ćwicz jazdę rowerem, bo http://bpn.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2019&Itemid=280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 Jak to nie spotkał? A marchewe kto jadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.