fala Napisano 29 Październik 2016 Share Napisano 29 Październik 2016 Erich wymień co z czym nie wspópracuje.Viator toć ja Yetiego wysyłam do fachowców od komputerów , nie od prostowania gwozdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 30 Październik 2016 Share Napisano 30 Październik 2016 Nie współpracuje ani z KISem ani z Noritsu. Nie działa z fotokioskami. Zrzucać się na nośnik niby da, tylko że pliki ADD, a tymi to można sobie... Transkrypcja przestrzeni barwnych.. To już lepiej dostać w CMYKu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 31 Październik 2016 Share Napisano 31 Październik 2016 Jakiś czas temu miałem w pracy taki, że trzeba się było decydować przed startem czy potrzebny będzie szybki internet, czy flop, bo był konflikt i trzeba było flopa wyłączyć w systemie, żeby działała dołożona karta (szybsza) sieciowa a nie ta zintegrowana. Żeby było ciekawiej, to był sprzęt od renomowanej niby (ale niestety polskiej) firmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2016 Autor Share Napisano 23 Listopad 2016 Pożartowaliśmy, pośmialiśmy się, poplotkowaliśmy...A teraz czas do roboty się zabrać...Co to bydle musi mieć?Po kolei proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Listopad 2016 Share Napisano 23 Listopad 2016 Dżojstik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2016 Autor Share Napisano 23 Listopad 2016 Taaaa....Twoja żona coś wspominała, że lubisz się myszką pobawić...Serio pytam- inaczej będziecie mieli co w 997 oglądać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 23 Listopad 2016 Share Napisano 23 Listopad 2016 Lepiej pospiesz się, bo za chwilę ceny poszybują w górę przed świętami jak co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 23 Listopad 2016 Share Napisano 23 Listopad 2016 ... lub zaczekaj do lutego jak spadną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.