st. strzelec Napisano 9 Październik 2016 Share Napisano 9 Październik 2016 Witam. Ma ktoś pomysł od czego ten zbiornik paliwa? Wygląda mi na jakiś przedwojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszp Napisano 9 Październik 2016 Share Napisano 9 Październik 2016 Raczej nie sprzed tej wojny ,o której myślisz.A tak serio uchwyty na gumy amortyzujące zbiornik kojarzą mi się z firmą ...suzuki(ale pewnie inni producenci też korzystali z tego pomysłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 9 Październik 2016 Share Napisano 9 Październik 2016 Graciarnia Junak a zbiornik dość współczesny. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrcrass Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 Było ? Nie śledzę tematu całościowo ;) Raj, eden, paradise, arkadia, paraibo. Takich słów zapewne użyje każdy, kto zobaczy umieszczone niżej zdjęcia. Przecież każdy miał lub jeszcze ma marzenie, że gdzieś jest garaż z zawalonym dachem, który w dalszym ciągu dobrze ochrania znajdujący się pod nim motocykl. http://www.motoweteranbazar.pl/pokaz,162,Marzenie+kolekcjonera.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 31 Październik 2016 Autor Share Napisano 31 Październik 2016 Dawno nie zaglądałem na Podstodolniaki a tu taki kwiatek.Pan ze zdjęcia to mój dobry kolega i to od niego pierwszy raz na maila dostałem tą mitologię grecką "-to przenośnia mit stał się faktem:).Wznowie wątek z nowym miesiącem przepraszam za absencję ...robota.Dużo Sahar z kraju Acropolu do Nas przywedrowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 1 Listopad 2016 Share Napisano 1 Listopad 2016 Klemens napisz coś więcej o strzale" kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st. strzelec Napisano 4 Listopad 2016 Share Napisano 4 Listopad 2016 Witam. Ma ktoś pomysł od czego ta manetka Magura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st. strzelec Napisano 4 Listopad 2016 Share Napisano 4 Listopad 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 https://m.youtube.com/watch?v=T1WgyQCkuY4&feature=share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 14 Listopad 2016 Share Napisano 14 Listopad 2016 http://m.youtube.com/watch?v=T1WgyQCkuY4&feature=share Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 20 Listopad 2016 Share Napisano 20 Listopad 2016 Takie coś znalazłem ^^ w necie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ DKW Lubartów Napisano 20 Listopad 2016 Share Napisano 20 Listopad 2016 indyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosiek175 Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 Witajcie. dawno mnie nie było w podstodolniakach, ale teraz jest okazja żeby coś wrzucić. Taki zbiorniczek się trafił do dykty. Poszukuję informacji w jakiej jednostce służył motocykl, chcę dojść czy zbiornik przypadkiem się znalazł w mojej okolicy czy też jednostka miała tu jakieś działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosiek175 Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosiek175 Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs77 Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 te znaki symbolizowały typ/rodzaj jednostki a nie konkretną jednostkęto chyba jest znak taktyczny jednostki zaopatrzeniowejpodejrzewam że lepszy rezultat identyfikacji uzyskałbyś na forum odkrywca.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs77 Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 jezu :) zapomnialem na którym forum pisze, sorry :) chodziło mi o wczepienie tego do działu ID.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 12 Luty 2017 Share Napisano 12 Luty 2017 Z029 Noris Deutz LWitam potrzebuje informacji czy ten noris wchodzi w skøat jedno śladów czy czasami silników stacjonarnych!? Cena za niego 120 złProszę o pomoc bo mam maø czasu Prawdopodobnie może wypøyno© na ALLEZØO Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 12 Luty 2017 Share Napisano 12 Luty 2017 Z tego co wiem to takie iskrowniki stosowano wyłącznie w silnikach stacjonarnych. Oczywiście jak zastosujesz go w jakimś jednośladzie to pewnie będziesz cieszył się ładną pracą, bo iskrowniki te cechują się dużą żywotnością i naprawdę bardzo silną iskrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 12 Luty 2017 Share Napisano 12 Luty 2017 Dzięki HDOdpuszczę sobie, bo mi się nie przyda :/ nie mam w swoich zbiorach takich motocykli, żeby sobie to gdzieś zastosował.ps. albo kupie jak wytarguje za 50 zeta ^^Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 Zastój w temacie a własnie wygrzebałem w moim archiwum zdjęcie motocykla trafionego w latach siedemdziesiątych w okolicach Warszawy. Prawdziwy podstodolniak-oryginał-rdza i malowanie pędzlem, ale na chodzie.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 astój w temacie" hmm :)))A teraz gdzie ten egzemplarz się znajduje ^^ Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matidkw Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 czy wiecie od jakiego wózka jest ta rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matidkw Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 Nie był na sprzedaż. A potem trafił na Niderlandy.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.