fuks_ag Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/wiadomosci/skarzysko-kamienna/a/ojciec-i-syn-kolekcjonowali-niewybuchy-jeden-eksplodowal,9756618/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Czy mi się zdaje,czy w trocinach leży arcyniebezpieczna dupa" z dyszami od pocisku rakietowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Ta, od nebla. Pewnie na złom zawieźli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 A jakby ta dupka" od nebla spadła komuś na nogę? A gdyby tu w przyszłości było przedszkole i w przyszłości przechodził by Wasz syn w przyszłości(sprawdzić czy nie ksiądz). :D http://www.youtube.com/watch?v=WYb86qF0pUoPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Łapsko jednemu pokaleczyło. Szkoda, że to młodemu a nie staremu głąbowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Stary lis puśscił młodego przodem. Wiedza kosztuje. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 I dlatego Ty zawsze z Bjarem i Jego przodem puszczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 No Jacek to mój guru w trolowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Informacja do kolegi który wyzywa mnie na maila. Ojciec który naraża swoje niepełnoletnie dziecko jest głupcem. To jemu powinno urwać rękę a nie młodemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 OHO! Niedługo pogróżki bedo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Nie dostałeś nigdy? Ja już miałem od kilku co im idowałem, albo fachowo wyceniałem towar ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Prowizji nie chcieli płacić czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r80r Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Do woytas,usuwasz chlopcze moje posty z forum poczym brudy prubojesz prac publicznie?Gratuluje rozumku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Próbujesz - uje" się nie kreskuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Panie i Panowie.. Bjar także*...* już się nie chwal, że gimnazjum masz za sobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Dla Twojej wiadomości - gimbazjum to nie moje czasy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Wyrzucili Cie z gimbazjum????????? No popacz , a taki byłeś hamerykański , szkoda. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Yetiego? Chyba przed wojną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Yetti dyrektorowi chyba fantów nie wyceniał? Wiec za co by go wywalili? :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.