viator01 Napisano 30 Grudzień 2015 Share Napisano 30 Grudzień 2015 No właśnie. A jak palić nie posiadając? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2015 Share Napisano 30 Grudzień 2015 Oparami na czyjś koszt? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 6 Styczeń 2016 Share Napisano 6 Styczeń 2016 A teraz dopisali mu że znaleziono u niego woreczek z prochem bezdymnym.To wszystko jakaś paranoja.Najwyrażniej chcą go wrobić.Widziałem pierwotny raport rzeczy zatrzymanych czyt:ukradzionych przez pały.Nie było żadnej notatki dotyczącej znalezienia u niego ww prochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 6 Styczeń 2016 Share Napisano 6 Styczeń 2016 Eeee tam, przecież otrzymujesz protokół, podpisujesz go! I czytać uważnie przed podpisaniem. U mnie było odwrotnie, zamiast za dużo", to było za mało o kilka zabytkowych skrzyneczek, w które to fanty spakowano. Dzięki temu, że się uparłem, po wyroku odzyskałem chociaż skrzynki.Więc cudów nie ma - w jakim dokumencie się pojawił woreczek z prochem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 6 Styczeń 2016 Share Napisano 6 Styczeń 2016 Notatki mogą się pojawić zawsze. Jak pisze Marcin - podstawą jest spisany protokół. Trzeba bardzo dobrze zadbać o to, żeby wszystko było dokładnie spisane - wraz z cechami charakterystycznymi, numerami itp., bo jakby dało się część rzeczy odzyskać, to trzeba je potrafić zidentyfikować. Z dowodami różnie bywa i się potrafią zapodziać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1974 Napisano 31 Styczeń 2016 Share Napisano 31 Styczeń 2016 Chore państwo, chory kraj. Ta ustawa skonstruowana jeszcze za platformersów, ma nabijać WKZtom kasę. Platfusy wiedziały,że jest masa ludzi z piszczałkami, więc jak to skrajne liberały :( trzeba było dołożyć nam na plecy jakiś pseudo podatek, postraszyć kilkoma akcjami glin i pokazówkami no i kaska leci sama... O to chodzi Panowie i Panie O KASĘ !Jest nas duża rzesza, może złóżmy do Sejmu projekt społeczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motylanoga Napisano 1 Luty 2016 Share Napisano 1 Luty 2016 To całe szczęście, że ta ustawa była napisana przez platformersów. Teraz przyszedł czas na dobrą zmianę i obecna ekipa zrobi nam wszystkim dobrze i przestanie nastawać na naszą wolność i swobodę działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 1 Luty 2016 Share Napisano 1 Luty 2016 otóż to - na początek zrezygnuje z symbolicznej nawet inwigilacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 1 Luty 2016 Share Napisano 1 Luty 2016 No i zaczęło się o polityce.Za jakiej opcji będzie lepiej i która opcja podpisywał ustawy.Jakoś za żadnej opcji nie było lepiej tylko się pogarszało.Dla kolegów z krótką pamięcią aktualna opcja polityczna już rządziła przed PO i czy coś wtedy zmieniła?Wiec polityka na bok i zastanówmy się jak nasz wizerunek zmienić i prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 Wpis dotyczy mojego postu 24.12 2015 a tu link do niegohttp://www.expressilustrowany.pl/...ez-policje-ktos-zglosil-ze-trzyma-w-domu-niewybuchy-i-bron-palna,id,t.htmlBatalia o uniewinnienie i oczyszczenie z zarzutów trwała cały rok.Jednak wyjaśnienia wysyłane w postaci pism oraz osobistych obecności w prokuraturze nic nie pomogły.Ma postawionych kilka zarzutów, między innymi-posiadanie materiałów niebezpiecznych.Pomagałem mu jak mogłem przez ten czas. Nie był zostawiony sam sobie.Przez forumhttp://poszukiwanieskarbow.com/ma załatwionego adwokata.Polecony przez administratora forum.Pierwsza sprawa odbędzie się 16 stycznia 2017 r w Zgierzu w sali nr 2 o godz 9.Jeżeli ktoś ma nie daleko i dysponuje czasem to mógłby na sprawę przyjechać.Ja na pewno będę.Temat do forum:Amator militariów zatrzymany przez policję! - Apel o pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 http://www.expressilustrowany.pl/...ez-policje-ktos-zglosil-ze-trzyma-w-domu-niewybuchy-i-bron-palna,id,t.htmlMoże teraz wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 Dobra, poddaję się.Link jest na samym początku tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 17 Grudzień 2016 Share Napisano 17 Grudzień 2016 Wiem ze jest nas trochę z okolic Zgierza więc może ktoś da mi odpowiedz czy wybiera się na sprawę naszego kolegi pasjonata historii.Przypominam,sprawa odbędzie się 16 stycznia w Sądzie Rejonowym w Zgierzu o godz 9-tej w sali nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbeł Napisano 25 Grudzień 2016 Share Napisano 25 Grudzień 2016 Jeśli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy , to bedziemy we dwie osoby. Popatrzymy , posłuchamy-przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Czekamy na relację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mors39 Napisano 27 Grudzień 2016 Share Napisano 27 Grudzień 2016 Dobra nasza. Nas też będzie dwóch z Łódzkiej Grupy Eksploracyjnej tzn:ja i sarmata.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 30 Grudzień 2016 Share Napisano 30 Grudzień 2016 Te niemieckie durszlaki przeszły na własność polską poco nam taka kosztowna własność. A może niemiaszki chętnie by nimi cedzili flaki.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 31 Grudzień 2016 Share Napisano 31 Grudzień 2016 Dział Nasze odkrycia(bez identyfikacji)" można już unicestwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2016 Share Napisano 31 Grudzień 2016 A to czemu niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 31 Grudzień 2016 Share Napisano 31 Grudzień 2016 Do tych wszystkich kolegów pewnie zapuka policja, sami na siebie donoszą przecież poszukują zabytków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 31 Grudzień 2016 Share Napisano 31 Grudzień 2016 A tak dla wszystkich Szczęśliwego Nowego Roku Życzę!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Styczeń 2017 Share Napisano 2 Styczeń 2017 Nie wiedziałem, że już zabronione jest poszukiwanie np. na giełdach staroci, w szopach czy na strychach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 3 Styczeń 2017 Share Napisano 3 Styczeń 2017 Tam można szukać, ale musisz mieć pewność legalnego pochodzenia przedmiotu. A tutaj się nie wszyscy uczą, bo zamiast kląć się, że coś po dziadku odziedziczyli, albo zalega u nich w domu już od 40 lat, to piszą na alle... wykopek", znalezisko" itp. Jak kupisz, to jeszcze paserstwo dochodzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Styczeń 2017 Share Napisano 3 Styczeń 2017 Dobra, a jak znajdę w szopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 3 Styczeń 2017 Share Napisano 3 Styczeń 2017 A jak znajdziesz w cudzej szopie lub na cudzym strychu to jest kradzież :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.