Tytuł wątku jest z mojej przekory i poczucia humoru, gdyż wiem że dla modów zadziała jak czerwona płachta na byka :)
Chciałbym poruszyć temat zaśmiecania tego działu. Do ID dawane są po prostu ŚMIECI bo inaczej tego nazwać niemożna. Nie będę tutaj wklejać przykładowych śnurków, gdyż nie chcę nikogo urazić, a jest tego setki. Gimbaza dostała wykrywki i ruszyli w teren. Nie znający historii, tematu, nie oczytani. Dla nich każdy przedmiot wykopany to skarb, bo to JA" go znalazłem.
Nie wiem co to za blaszka, kapsel, nakrętka, śrubka, gwóźdź, a nie daj Boże bardzo stary pieniążek w postaci feniga z II wojny, więc robię focię i sruuu... na Odkrywcę.
Jak się okaże że za to nie kupię nowego smartfona, czy tatko nie kupi nowych alusów do Bentleya, no to sruuu z tym do śmieci/złom (tam gdzie tego miejsce).
Ludzie, ogarnijcie się trochę !!!
Mam kontakt z poszukiwaczami z Czech z detektorweb.cz (to coś jak nasz Odkrywca). Zajrzyjcie tam i sami zobaczcie co tam ludzie dają do ID. Kilku z nich mi napisało, że jak mają chandrę, się nudzą i dla poprawienia humoru, wchodzą na naszą stronę do działu ID i ubaw mają ubaw po pachy i wysyłają sobie linki z co lepszymi kwiatkami"
Młodzieży, pomyślcie nad tym........ Wklepując do sieci śmieci/złom reprezentujecie w jakiś sposób nasz kraj.
Pytanie
traper6
Chciałbym poruszyć temat zaśmiecania tego działu.
Do ID dawane są po prostu ŚMIECI bo inaczej tego nazwać niemożna.
Nie będę tutaj wklejać przykładowych śnurków, gdyż nie chcę nikogo urazić, a jest tego setki.
Gimbaza dostała wykrywki i ruszyli w teren. Nie znający historii, tematu, nie oczytani. Dla nich każdy przedmiot wykopany to skarb, bo to JA" go znalazłem.
Nie wiem co to za blaszka, kapsel, nakrętka, śrubka, gwóźdź, a nie daj Boże bardzo stary pieniążek w postaci feniga z II wojny, więc robię focię i sruuu... na Odkrywcę.
Jak się okaże że za to nie kupię nowego smartfona, czy tatko nie kupi nowych alusów do Bentleya, no to sruuu z tym do śmieci/złom (tam gdzie tego miejsce).
Ludzie, ogarnijcie się trochę !!!
Mam kontakt z poszukiwaczami z Czech z detektorweb.cz (to coś jak nasz Odkrywca). Zajrzyjcie tam i sami zobaczcie co tam ludzie dają do ID. Kilku z nich mi napisało, że jak mają chandrę, się nudzą i dla poprawienia humoru, wchodzą na naszą stronę do działu ID i ubaw mają ubaw po pachy i wysyłają sobie linki z co lepszymi kwiatkami"
Młodzieży, pomyślcie nad tym........ Wklepując do sieci śmieci/złom reprezentujecie w jakiś sposób nasz kraj.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.