Gość Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Czyli może polizać ;-). Wrzuć real photo tego cuda.pozdro
Monsun Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Ok, skoro go masz, to wstaw proszę zdjęcia silnika i wnętrza autka, bo coś słabo ostatnio ludziom wierzę:) Jeśli to nie lipa, to gratuluję, a jeśli to kawał, to powiem, że udało Ci się zapewne oszykać wiele osób ... :)PozdrMarcin
zelig Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Fakt. -Może być z cukru. (A plandeka z czekolady).Taki organoleptyczny Milkawagen.
mac Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Hm, nie uważacie że coś za dużo liści na tych drzewkach ?:)))mac
kloki Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Buheheh. A wy dalej swoje?? kombinujecie... Może rolnik dookoła gównem obsypał z obory i ładnie wyrosły. Bez przesady. Im dłużej czytam wasze wypowiedzi tym bardziej mnie roaśmieszają. :) Ale to ostatnie jest już poniżej pasa. hehehe.. Powodzenia w dalszym kombinowaniu. Pozdrawiam KLOKI.
kot Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 hehheheh a czy ktoś by powiedział że to jest model kartonowy ???? Ja gdybym nie wiedzial to myślę że dał bym się nabrać.
zelig Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 Może tam gdzie obsypują gównem jest przyspieszona wegetacja?
Gość Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Gdybyście troche poszperali to w sewisach motoryzacyjnych chyba Moto Onet.pl albo gratka.pl w dziale oldtimery jest kubelwagen do sprzedania w Łodzi w miarę kompletny produkcja lat 60 tych można by go troche poprzerabiać blachowo i cacko gotowe
kloki Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 A czy SP17 gdziekolwiek wspomnial, ze to zdjecie zrobil np kilka dni temu"?
kloki Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Zresztą.. nie ma co się kłócić, bo to do niczego nie prowadzi. Każdy ma swoje zdanie i niech zostawi je lepiej dla siebie, widać, że poglądy są różne.
SP17 Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam. Mamy 2.04. a wiec dzień refleksji. Wszyscy, ci którzy nie dali się nabrać(czy byli tacy????) mieli rację- to był żart. Przygotowywałem się do niego prawie rok czasu więc nie moglem sobie tego odpuścić. Temat był taki zresztą, że chyba nikt nie poczuł się dotknięty tym dowcipem. Aby jednak wszystko było jak najbardziej realne musiałem wtajemniczyć jednego z kolegów z forum, który pokolorował fotkę - jak sami przyznacie zrobił to bardzo rzetelnie. Nie wymieniam nicka bo nie upoważniał mnie ale jesli nie ma nic przeciwko temu to sam się tu odezwie a ja to potwierdzę. Wszyscy, ci którzy twierdzili, że jest to model, diorama, fotomontaż byli w ....błędzie. Maszyna jest jaknajbardziej realna tyle tylko, że jeżdzi sobie jesli jeszcze żyje w okolicach Pragi czeskiej !!! Fotka, którą posiadam zrobiona jest na tle domu kolegi w 1989. Tak więc kolego MAC - nie wiem jak doszedłeś do tego, że drzewa mają za dużo liści !!!!!!! Oni - Czesi - takimi i innymi pojazdami już wtedy jeżdzili na zloty. Posiadam jeszcze fotki motocykla BMW Sahara"( nie wiem czy dobrze zapamietałem). I to wszystko tytułem wyjaśnienia. Pozdrawiam wszystkich.
mac Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 he heFakt, w 89 też były liście, ale gadkę fajną rozwinąłeś, dobry numer.pozdrawiammac
Romel79 Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Żart był OK , w pierwszym momencie chyba karzdy dał się nabrać , fajny pomysł .pzdr Romel
kloki Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 No, wkońcu im wyjawniłeś wszystko :P Myślałem, że się skapniecie, ponieważ przeoczyłem kilka elementów na fotce, ale na szczęście nikt do nich nie doszedł. Nie dziwcie się, że rozśmieszały mnie posty typu zadużo liści", ponieważ ja wiedziałem o co chodzi od początku, a wy nie i kombinowaliście jak się dało. Po mojej stronie monitora wydawało się to bardzo zabawne :) Ale już od początku wszyscy się prawie nabrali :P Pozdrawiam KLOKI
SP17 Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Napisano 2 Kwiecień 2004 Witam. Jeszcze raz chciałbym podziekować Klokiemu za pomoc. Ta fotka jest oryginałem.
polsmol Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Pięknie pokolorowane. Naprawdę dałem się nabrać.
Gość Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 W poscie LAIKA o ile mnie wzrok nie myli w rame Harego wciśnięto motor od dolnego biemdablju.Chyba ze sie myle??!!
Romel79 Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 ten H-D to wersia XA wyprodukowany w niewielkich ilościach dla armi w czasie WW2 , bardzo żadki motocykl.pzdr
Gość Napisano 3 Kwiecień 2004 Napisano 3 Kwiecień 2004 Wielkie dzięki za info ,pierwszy raz widziałem tego cudaka,ale byłem blisko:)) motor był wzorowany na R-kach.A swoją drogą musi mieć niezłą cene (1000-1100 sztuk}, ech znalesc taki u dziadzia w stodole.....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.