Skocz do zawartości

Pytanie

jaxon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
A czy mogę tak delikatnie prosić by nie przenosić na to sympatyczne forum obyczajów i manier z osławionego pręga ? Gdzie jad się toczy aż się przelewa a każden jeden gotów jest w imię racji mojszej niż twojsza tchawice przegryzać ? Zwłaszcza w kontekście maści wiadomej ?

Jaxon, dlaczego, twoim zdaniem mam otrzymywać kartony za twoje nieinteligentne uwagi?
Rozpocząłeś dziwny wątek, z pytaniem a'la Przedszkole osiedlowe", na dokładkę na Hyde Parku i jeszcze usiłujesz poszukać sobie jelenia.
Trochę niefajnie.
Dodam jednak, zupełnie już poważnie, że rzekome pudełka po wspomnianym produkcie gumowanym niejednokrotnie były źródłem kontrowersji.
Skoro jednak jesteśmy na Hyde Parku, a moja młodsza latorośl stosunkowo niedawno zakończyła etap przedszkolny, podpowiem ci, że twoja uwaga jest klasy gościa z grupy starszaków, który innemu delikwentowi podarł fartuszek i jeszcze się rzuca - A plose pani, a on to mi powiedział, że mój tatuś jest gupi i ma duże uszy. To on tesz musi iść do konta" (pisownia stylizowana na oryginalną).

Dzięki Yeti i Tyfus za wsparcie.
Ale się podlizałem. :DD

No fajnie, dzięki Jaxonowi i Byanowi odkryłem prawdę, że jestem lizus i lubię pocisnąć. Sam nie wiem kogo, ale niech tam. :)
Tylko, Jaxon napisz, czy wystawiłeś wreszcie to coś do identyfikacji, czy tylko znalazłeś sobie powód do kłapania?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie