jaxon Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 hoho karteczki sie posypały Tylko tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 A tak mnie ciekawi czy kartka nie jest dawana za zlamanie regulaminu,ktury tyfus tak uparcie wszystkim rozsyla? Urażona duma gimnazjalisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 Wiem, ale nie powiem...Ale Ty nie zrozumiałeś, jak widzę, prostego przekazu zawartego w nadaniu żółtego orderu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 Ciebie akurat uważalem za normalnego moda a regulamin przczytalem(bo sie tyfus upieral) a bardziej on go zlamal niz ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 przekaz zrozumialem, żółta kartka= ostrzeżenie ale moje pytanie brzmi za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 Jak ogłoszą konkurs na najnormalniejszego moda, możesz na mnie głosować...A jeszcze bardziej serio- niepotrzebnie na żartobliwy (?) wpis IdeLa pojechałeś po bandzie i nie bardzo chcesz się do tego przyznać...A my, po prostu, taki mamy klimat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 Za jajco. Za chęć do życia i za miłość do arabów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 Czlowieksniegu- rozumiem i sie przyznaje ale jak mysle IdeLa żolta kartka jest za pojechanie mnie? Mysle ze wszyscy powinni byc rowno traktowani.Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 mówisz masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 A czy mogę tak delikatnie prosić by nie przenosić na to sympatyczne forum obyczajów i manier z osławionego pręga ? Gdzie jad się toczy aż się przelewa a każden jeden gotów jest w imię racji mojszej niż twojsza tchawice przegryzać ? Zwłaszcza w kontekście maści wiadomej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Jaxon, dlaczego, twoim zdaniem mam otrzymywać kartony za twoje nieinteligentne uwagi?Rozpocząłeś dziwny wątek, z pytaniem a'la Przedszkole osiedlowe", na dokładkę na Hyde Parku i jeszcze usiłujesz poszukać sobie jelenia.Trochę niefajnie.Dodam jednak, zupełnie już poważnie, że rzekome pudełka po wspomnianym produkcie gumowanym niejednokrotnie były źródłem kontrowersji.Skoro jednak jesteśmy na Hyde Parku, a moja młodsza latorośl stosunkowo niedawno zakończyła etap przedszkolny, podpowiem ci, że twoja uwaga jest klasy gościa z grupy starszaków, który innemu delikwentowi podarł fartuszek i jeszcze się rzuca - A plose pani, a on to mi powiedział, że mój tatuś jest gupi i ma duże uszy. To on tesz musi iść do konta" (pisownia stylizowana na oryginalną).Dzięki Yeti i Tyfus za wsparcie.Ale się podlizałem. :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bryan100 Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Ha, nie pierwszy i pewnie nie ostatni.A teraz pociśnij kolegę na priv, tak jak lubisz ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Share Napisano 16 Listopad 2015 IdeL masz racje lizus z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Na 22 posty 14 masz w tym wątku...Chyba nie było takiego płaczka na forumNawet Napoleon w końcu poszedł w diabły*Już ferie są bo nie w temacie jestem...*aż znajdzie kolejny koralik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Napoleon realizuje się na innym forum, tam znalazł swoją ziemie obiecaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Znaczy poeta? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 No fajnie, dzięki Jaxonowi i Byanowi odkryłem prawdę, że jestem lizus i lubię pocisnąć. Sam nie wiem kogo, ale niech tam. :)Tylko, Jaxon napisz, czy wystawiłeś wreszcie to coś do identyfikacji, czy tylko znalazłeś sobie powód do kłapania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Share Napisano 16 Listopad 2015 Hebda- szukasz przyjaciela? przygarnij pieska może cie polubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 tak tylko wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Otóż to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Share Napisano 16 Listopad 2015 a to wspominasz https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXA2tHvrte9_Hh3dyUYOXFoSciRy_RMDkG2epDLAvcrl9a1yFnVA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Share Napisano 16 Listopad 2015 Lekarstwo na tyfus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Skończyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Share Napisano 16 Listopad 2015 Hebda czy ty z tyfusem ten tego? ze tak bez wazelinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 Skończ człowieku biadolić jak dziecko z przedszkola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.