MajorHubal Napisano 26 Październik 2015 Autor Napisano 26 Październik 2015 Witam ostatnio znalazłem taka część. Przypomina to element mocowania koła w mechanizmie gąsienicowym, aczkolwiek się nie znam. Prosze o pomoc w indentyfikacji. Przepraszam za jakość i formę zdjęć.
MajorHubal Napisano 6 Listopad 2015 Autor Napisano 6 Listopad 2015 może teraz wyjaśni się skad pochodzi ten wahacz
MajorHubal Napisano 1 Listopad 2015 Autor Napisano 1 Listopad 2015 Niestety nie posiadam takiej wiedzy żeby po zdjęciu woodhaven'a wiedzieć o jaki to jest czołg i co oznacza że nie jest od trójki ale w nazwie trójka występuje? Koledzy proszę o precyzyjną odpowiedź, aby zakończyć temat. Pozdrawiam
bsam20 Napisano 6 Listopad 2015 Napisano 6 Listopad 2015 Jeśli wewnątrz tego dłuższego czopa jest wielowypust, to ten pojazd był na drążkach skrętnych, więc tym bardziej T 34 odpada.
bsam20 Napisano 1 Listopad 2015 Napisano 1 Listopad 2015 Ten od teciaka jakiś inny jest. Przyjrzyjcie się. Chyba, że były różne wersje..
bsam20 Napisano 9 Listopad 2015 Napisano 9 Listopad 2015 Ja obstawiam jakiegoś niemca. Wielowypust na drążek skrętny.
MajorHubal Napisano 26 Październik 2015 Autor Napisano 26 Październik 2015 Witam ostatnio znalazłem taka część. Przypomina to element mocowania koła w mechanizmie gąsienicowym, aczkolwiek się nie znam. Prosze o pomoc w indentyfikacji. Przepraszam za jakość i formę zdjęć.
lina_90 Napisano 26 Październik 2015 Napisano 26 Październik 2015 Wahacz z tego co się orientuję. Mnie przypomina to wahacz z pz4. Koledzy pewnie poprawią jeśli źle skojarzyłem.
Knispel23 Napisano 26 Październik 2015 Napisano 26 Październik 2015 Mnie to bardziej przypomina wahacz z Pz.III, ale mogę się mylić. Zdjęcie z neta
MajorHubal Napisano 31 Październik 2015 Autor Napisano 31 Październik 2015 po wypiaskowaniu ukazały następujące numery.Czy pewne jest to że jest to wahacz panzerkampfwagena III ?
tyfus Napisano 11 Listopad 2015 Napisano 11 Listopad 2015 Koledzy proszę o precyzyjną odpowiedź, aby zakończyć temat."tja... to ja ci precyzyjnie odpowiem:pierwszy raz ci pierdutne za brak znajomości regulaminu.drugi raz ci pierdutne za wydojenie" z wiedzy użytkowników i poganianie w celu uzyskania precyzyjnej odpowiedzi"...a czas leci i trzeba uzyskać określoną mamonę.
husky1 Napisano 10 Listopad 2015 Napisano 10 Listopad 2015 Marder II na podwoziu Pz II ausf D/E ?Zdjecia podwozia mam bardzo niewyrazne , ale wygladaja podobnie .
MajorHubal Napisano 1 Listopad 2015 Autor Napisano 1 Listopad 2015 za pare dni wrzuce zdjęcia po pełnym wypiaskowaniu.
MajorHubal Napisano 26 Październik 2015 Autor Napisano 26 Październik 2015 czyli część pochodzi od Pz III ? warto czyścić? czy bedzie gdzieś jakiś numer/oznaczenie?
stug IV Napisano 26 Październik 2015 Napisano 26 Październik 2015 Panzer III , wachacz z uchwytami do amortyzatora - cztery na pojazd
Jacek Dąbrowski Napisano 26 Październik 2015 Napisano 26 Październik 2015 Przydał by się taki w Poznaniu do remontowanej III.Pozdrawiam
manierka Napisano 1 Listopad 2015 Napisano 1 Listopad 2015 hubal co zrobisz z tym wachaczem w Poznaniu robią 3 i zbierają klamoty do całości jeśli ma u ciebie się walac w garażu to lepiej niech wróci do życia ale to oczywiście twoja decyzja pozdr
Pytanie
MajorHubal
Witam ostatnio znalazłem taka część. Przypomina to element mocowania koła w mechanizmie gąsienicowym, aczkolwiek się nie znam. Prosze o pomoc w indentyfikacji. Przepraszam za jakość i formę zdjęć.
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.