szpachelka12 Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 A co mówi tablica rejestracyjna na przedzie pojazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Że słoiki się zleciały... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Wojsko już szuka....I tablety majo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szepol Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 bjar_1 wagon Gbs podałem jako przykład, ponieważ nie mam przy sobie literatury o innych wagonach, ameryki nie odkryłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Starczyło napisać o tym - nie było by uszczypliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Wy tak na serio?I o pociągu, i tych wszystkich innych bzdurach?Po Sonicu się tego spodziewałem*, ale żeby konto zakładać do trollowania** to już mistrzostwo świata...* bo On zła kobieta jest i herbatę pije...** wyjątkowo nie mam na myśli Bjara i Jacka D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Coś musi być w temacie.Śpioch po latach uaktywnił się nie bezpodstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Na jednym z forów padł pomysł że Te 8m nakładu na pociąg to lekka przesada, prawdopodobnie chodzi o całkowitą głębokość wykopu w którym znajduje się hipotetyczny pociąg. Być może mamy do czynienia z wykopem OPL, prawdopodobne wymiary to 6 metrów szerokosci i 8-9 metrów wysokości." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Myślałem że odkopaliście już ale nie. Więc polazłem na dwie godzinki na 65 km.PozdrawiamP.S.Polecam spacerki. Wyspokajają i głupoty się we łbach nie lęgną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 zdjęcia tzw ilustracyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 No i jest:http://vimeo.com/140052989Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 16:19 23-09-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Miało nie być podtekstów sexualnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Miał być i jest.... dobrze że numery boczne zostawili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 sonicsquad (6224 / 348) 2015-09-23 16:01:49Łysy- ale jak, skoro Wy wciąż i wciąż o pociągu do pociągu piszecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Jeszcze raz napiszesz łysy, to Ci warkoczyki obetnę jak będziesz w korpo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 ...Doniesienie nastąpiło na skutek głównie informacji medialnych. Odbieraliśmy również telefony zgłaszające prowadzenie poszukiwań.Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/8179603,znalazcom-zlotego-pociagu-grozi-areszt,id,t.html..."Cieeekawe kto dzwonił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 sonicsquad (6226 / 348) 2015-09-23 16:25:13Nie denerwuj się, złość piękności szkodzi- zauważ, że piszę Łysy a nie łysy...Dwa- jak się będziesz denerwował, to do Twojego fuhrera zadzwonię i nie będzie już wolnego, ale tak jak ja 24/7/365... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Ach - może by mi nogi wreszcie odpoczęły... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Widzisz [..] trzeba głową pracować a nie tylko nogami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Wolę nogami jak d.... miało nie być podtekstów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Ten wątek stał się dla mnie absolutnie niezrozumiały.Gdzie jest pociąg nie wiem, ale z ostatniej dyskusji domyśliłem się, że Sonic goli głowę, a potem w kabarecie tańczy.No bo niby co miałby robić z nogami?Ale nie za bardzo potrafię zaczaić motyw z warkoczykami...:))I to mi dowalili od hejterów... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selesia Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 sonicsquad 2015-09-23 16:27:26 Cieeekawe kto dzwonił :D "Jak widać wyżej - Soda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Sonic w kabaretkach...Musi być mocne...IdeL-a czemu Ty się dziwisz, skoro teraz dyskusja już nie o pociągu, ale czy zdjęcia klepiska, to zdjęcia TEGO klepiska?Co faktycznie kabaret przypomina, jeśli porównasz zdjęcia od Nahma czy Sonica wobec zdjęć wklejonych przez morello... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Yetii , Dziwisz piszemy z dużej litery. :DSzacunku troche , wybory idą i się za Ciebie wezmą. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Czyżby jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.