Skocz do zawartości

Pociąg z diamentami znaleziony pod Wałbrzychem? Niewykluczone! vol. 6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 581
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wy tak na serio?
I o pociągu, i tych wszystkich innych bzdurach?

Po Sonicu się tego spodziewałem*, ale żeby konto zakładać do trollowania** to już mistrzostwo świata...

* bo On zła kobieta jest i herbatę pije...

** wyjątkowo nie mam na myśli Bjara i Jacka D...
Napisano

Na jednym z forów padł pomysł że Te 8m nakładu na pociąg to lekka przesada, prawdopodobnie chodzi o całkowitą głębokość wykopu w którym znajduje się hipotetyczny pociąg. Być może mamy do czynienia z wykopem OPL, prawdopodobne wymiary to 6 metrów szerokosci i 8-9 metrów wysokości."

Napisano
...Doniesienie nastąpiło na skutek głównie informacji medialnych. Odbieraliśmy również telefony zgłaszające prowadzenie poszukiwań.

Czytaj więcej: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/8179603,znalazcom-zlotego-pociagu-grozi-areszt,id,t.html..."

Cieeekawe kto dzwonił :D
Napisano
sonicsquad (6226 / 348) 2015-09-23 16:25:13

Nie denerwuj się, złość piękności szkodzi- zauważ, że piszę Łysy a nie łysy...

Dwa- jak się będziesz denerwował, to do Twojego fuhrera zadzwonię i nie będzie już wolnego, ale tak jak ja 24/7/365...
Napisano
Ten wątek stał się dla mnie absolutnie niezrozumiały.
Gdzie jest pociąg nie wiem, ale z ostatniej dyskusji domyśliłem się, że Sonic goli głowę, a potem w kabarecie tańczy.
No bo niby co miałby robić z nogami?
Ale nie za bardzo potrafię zaczaić motyw z warkoczykami...
:))

I to mi dowalili od hejterów... :>
Napisano
Sonic w kabaretkach...
Musi być mocne...

IdeL-a czemu Ty się dziwisz, skoro teraz dyskusja już nie o pociągu, ale czy zdjęcia klepiska, to zdjęcia TEGO klepiska?

Co faktycznie kabaret przypomina, jeśli porównasz zdjęcia od Nahma czy Sonica wobec zdjęć wklejonych przez morello...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie