Skocz do zawartości
  • 0

Płyty

tomek1974

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wszystkie te elementy przywleczone w latach 50/51, wraz z ojcem rolnik ten jako chłopak chodził demontować dwa pojazdy stojące częściowo w wodzie w jeziorze w Zbójnie - my z kolei wspólnie z ekipą z Polsat Play przeszukiwaliśmy te jezioro, jest jeden sygnał ładny,ale na chwilę obecną poza możliwościami finansowymi, brak potwierdzenia co to jest. Rolnik ten przytargał kilka kompletów kół, koło zębate ( m.in zrobiony wózek pod esa ), kilka półosi, dwie skrzynki ammo ( wg mnie są od Stuga) i te dwie płyty. Proszę o pomoc w ID. Nibt chce to odstąpić bezinteresownie, ale muszę wnieść za te fanty opłatę :(

Napisano
Na zazdrość z mojej strony nie licz, nic nie zbieram niczym nie handluję na wykopki nie chodzę. Po prostu interesuję się niektórymi aspektami historii i robię to platonicznie".
A mundur chciałbym zobaczyć z czystej ciekawości, tylko daj dobre zdjęcia szczegółów.
Napisano
Koledzy a to Wy byliście ?
Skąd ta nerwowość, chłopaki, luz do tematu, nie Wy to kupujecie czy chcecie kupić, a na forum setki ludzi, to dlaczego Wy czujecie się dotknięci ? Nic o Was nie pisałem, chyba że to faktycznie Wy hehe :) Podziękowania dla dwóch kolegów z Wawy za bezinteresowną pomoc. Proszę już o pisanie w temacie wątku nawet starych wyjadaczy, i nie zaczynajmy kruszyć kopii. Pozdrowienia
Napisano
Brednie i samo wybielenie, dopisujesz legendę. Jak już będziesz miał ten mundur, to przypomnij o sobie i go zademonstruj. Mam nadzieję ze przynajmniej to jest prawdą.

Kolego steel, zazdrość ..... ściska czy co ? Akurat Tobie nie muszę nic udowadniać i pokazywać, ale jak ten mundurek będę miał w domu to pokażę z chęcią niech Ci oczy w czachę z zazdrości wlezą. Czy ja Ci dogryzam ? Aha, w poniedziałek jadę po samą marynareczkę ułana ( na taką wygląda ), którą dostaję w gratisie, i też Ci pokaże fotkę.
Czemu niektórzy mają takie ciśnienie ?
Proszę admina o zamknięcie wątku, nie taki był jego cel.pzdr
Napisano
Po co bezsensownie toczyć pianę z ust. Cena faktycznie kosmiczna. W takim razie bacznie śledzimy dział nasze odkrycia w oczekiwaniu na Twój wątek kolego Tomek1974.

pozdrawiam.
Napisano
Tak, cena kosmiczna, bo aukcja ma zwrócić uwagę na oferowany przedmiot, nie musi on zostać sprzedany w tej cenie, nawet o niej nie myślę, a na prowizję za wystawienie mnie stać, i nie jestem zaślepiony mamoną jak pisze kolega Jacek. Tylko dlaczego tyle złośliwości w Waszych wypowiedziach ? Tak, Wy koledzy oddajecie sobie takie rzeczy za darmo, normalka hehe, a mi ktoś oferuje 2500-2700 mówiąc że to najwyższa kwota jaką dostanę, apotem obraza że za dużo chcę. A oferty mam dużo wyższe, TAK, chcę zarobić jak każdy z Was, TAK, chcę za te pieniądze powiększyć swoją kolekcję BO NIE ZBIERAM TAKIEGO ŻELASTWA !!!!!!!!!!! Wyjaśniłem Wam ? Nikt z Was co tak wypisują nawet jednego posta co do ID pierścienia nie napisał, pozostał on bez odpowiedzi, najlepiej trafić jelenia, kupić za grosze i sprzedać drogo...taka tu panuje dewiza ? Dopiero jeden internauta bezinteresownie powiedział mi co to jest, od czego, jakie ceny się kształtują i poniżej jakiej granicy nie schodzić, zrobił to bez żadnego problemu. A tu atak, że co, że sprzedaję pierścień od rolnika ze stodoły i chcę zarobić parę złotych ? Nie jestem zaślepiony mamoną jak pisze kolega Jacek, za te klamoty przepłaciłem trzykrotnie, ponieważ mnie na to stać i potrzebuję te rzeczy do ekspozycji, pierścień trafił się jak wisienka na torcie i tyla w temacie, weżcie słowa kolegi liny do serca, większość z WEas zachowuje się jak większość graczy PL w WoT - obrażanie wszystkich i złośliwości, po co. Dajmy spokój i zajmijmy się naszym hobby
Napisano
dzięki Hebda i wykop39, wykop39 czy te dwie płyty mogą też być od maultiera, czy brać to za wszelką cenę ( zaznaczam nie na handel a do przyszłego muzeum :) )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie