Erih Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 Sonic, przyznaj się ... To nie może być prawda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2015 Sonic, Ty misiu puszysty- ja o 16.55 rozłożyłem sobie na trawniku koc, zabrałem kawę, papieroski... I co?A ta strona to z Czech i w dodatku gazety kłamią...Co nie zmienia faktu, że mam świadomość, że Ty się burzy boisz i w dodatku pijesz herbatę...Marne pocieszenie, że mam teraz +24 st :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 Trzeba plecy ogolić i do wody.... Masz klime w domu a narzekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2015 Narzekasz, narzekasz...A Ty myślisz, że ja z czterech ścian do cywilizacji nie muszę wyjść?A choćby zapalić, niu gdzie? Przecież nie w chałupie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 Niedługo popada - może będzie chłodniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 Nooo - nadchodzi od Smolca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 Moje LO....A ja, po papieroski z buta- na wjeździe do garażu sam sobie w nocy złamane drzewo z ulicy wciągnąłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2015 I Ty się dziwisz, że Ciebie nikt nie lubi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Lipiec 2015 Share Napisano 20 Lipiec 2015 Może się miejscami zamieńcie.... :DTylko co z żonami?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 23 Lipiec 2015 Share Napisano 23 Lipiec 2015 Prawie 40 stopni w cieniu i leje.Pogoda tego lata to jakaś aberracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Lipiec 2015 Share Napisano 23 Lipiec 2015 Gdzie jest Yeti? Może na obrazku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Sierpień 2015 Share Napisano 4 Sierpień 2015 Może kurczaczka Yeti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 to były czasy !śnieg był i słońce było !https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum25/biesy_12_080.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Sierpień 2015 Share Napisano 7 Sierpień 2015 Od razu chłodniej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Sierpień 2015 Share Napisano 7 Sierpień 2015 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 7 Sierpień 2015 Share Napisano 7 Sierpień 2015 Sony.czy to przypadkiem nie jest droga z Obornik Śl.do Wielkiej Lipy ?Jakoś dziwnie znajomo mi wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Sierpień 2015 Share Napisano 7 Sierpień 2015 A nie :D Zakrzów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2015 Może być?Widok za okno, na ogród... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Sierpień 2015 Share Napisano 7 Sierpień 2015 Jutro ma być cieplej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Sierpień 2015 Share Napisano 7 Sierpień 2015 Przyjdzie zima to będziecie marudzili ze zimno i gdzie lato :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 8 Sierpień 2015 Share Napisano 8 Sierpień 2015 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Sierpień 2015 Share Napisano 10 Sierpień 2015 Sony, przedstawiłeś rysunki stereotypowego Polaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Sierpień 2015 Share Napisano 22 Sierpień 2015 Powoli nadchodzi :) chcieliście to macie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Sierpień 2015 Share Napisano 23 Sierpień 2015 Eee,to pewnie Yeti już tam pod dachem kłaki suszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.