ginerus Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 White's nie pozostał w tyle nowe wykrywacze z zasilaniem 2AA cewkami 9,5 koncentryczna i 10 dd powiększą konkurencję w segmencie.http://www.detectorprospector.com/forum/topic/961-new-whites-treasuremaster-treasuremaster-pro/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 28 Maj 2015 Share Napisano 28 Maj 2015 Oglądnijcie dobrze zdjęcia przedstawiające te sprzęty.Co widzicie??.Stelaż / konstrukcja rurki/ Teknetics.Wyświetlacz - Omega /Teknetics/.Podłokietnik -Fisher.Najważniejsze ? - częstotliwość 7,8 khz /Bounty Hunter - Teknetics/.Wyprodukowano gdzie?.Ciśnie się jedna odpowiedz, First Texas ??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 28 Maj 2015 Share Napisano 28 Maj 2015 Eeee. Amerykańe prawie wszystko robią w Chinach nie od dziś. Stąd narastające bogactwo i zagrożenie gospodarczo-militarne od strony Chin i rosnące zadłużenie USA.A co można wymyślić w prostym tanim stelażu? Wszystkie są na jedno kopyto. Co można wymyślić w podłokietniku jednoczęściowym oraz z układzie ekranu? Wszystko już było.To tak jak mieć pretensje, że samochód jest kopią innego bo też ma 4 koła, szyby i klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Kiczer, ma to że rozwiązanie Whitesa nie jest żadną nowością, a jest stosowane od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Panowie każdy następny wpis nie związany z tematem wątku zostanie usunięty a autor nagrodzony medalem złotej cebuli.Jeśli drgnie mi ręką dla niektórych może to być pożegnanie z naszym wspaniałym forum.Dziękuję i życzę miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Posiadam wykrywacze white's od 10 lat i śmiem twierdzić że na Bieszczadzką glebe nie ma lepszego sprzętu,chodzę po niby przeszukanych terenach i wyciągam klamry monety itp drobnice,na pewno się skuszę na ten sprzęt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Whitesy, zwłaszca z dużą cewką koncentryczną zadzwiają osiągami i sprzety sprzed kilku lat dorównują wspólczesnym jeśli chodzi o osiągi.Zastosowanie w zasilaniu dwóch AA nie jest jednak nowością.Generalnie w technice wykrywaczy osiągnieto chyba już szczyt możliwości, wszelkie nowości to w większości design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Dzwoniłem do Polskich dystrybutorów na początku lipca będzie już dostępny podobno bardzo dobrze się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 29 Maj 2015 Share Napisano 29 Maj 2015 Witam czy ten sprzęt ma strojenie do gruntu?i jaka cena będzie w złotówkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 Jest dokładny opis na stronie link masz wyżej cena w Polsce pewnie ok 2 tysięcy zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 Mi może poszukuje nowego - odpowiedniego sprzętu, to pomimo tych nowości pozostanę przy moim Euro Ace 350 !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 30 Maj 2015 Autor Share Napisano 30 Maj 2015 Ale co to kogo o.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 30 Maj 2015 Autor Share Napisano 30 Maj 2015 White's ma stelaż dwuczęściowy,podłokietnik również dwuczęściowy skręcany śrubą . Wyświetlacz w treasuremaster oczywiste że inny nie powielony nie ma nic wspólnego z produktami first texas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 31 Maj 2015 Share Napisano 31 Maj 2015 To raczej taki Prizm w nowym design - detektor tani dla mas - stąd niska cena w segmencie, w którym się głównie zarabia.T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 6 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2015 https://www.youtube.com/watch?v=IXCGn_epQvk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychon08 Napisano 1 Lipiec 2015 Share Napisano 1 Lipiec 2015 Witam. czy już wiadomo kiedy będzie można kupić Treasure pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 8 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2015 Jest już w ofercie znanego sprzedawcy z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 8 Lipiec 2015 Share Napisano 8 Lipiec 2015 Podoba mi się ta wykrywka jak bym nie kupił matrixa to bym wziął do testów tylko wersje Pro a tej jeszcze nie widze,sadze że bedzie dużą konkurencją dla detektorów z południa i wschodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 29 Sierpień 2015 Share Napisano 29 Sierpień 2015 Zamówiłem wersję pro w poniedziałek do mnie dotrze we wtorek idę w teren zobaczymy co jest warty podobno bardzo głęboko bierze zobaczymy czy na Bieszczadzkiej glinie się sprawdzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek0071 Napisano 30 Sierpień 2015 Share Napisano 30 Sierpień 2015 kijow- czekamy na opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Dzisiaj testowałem wersję pro bardzo czuły wykrywacz Moim skromnym zdaniem bardzo dobry wykrywacz szczególnie fajnie się szuka w trybie monety biżuteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Rozmawiałem z importerem i podobno to w tej cenie najlepszy sprzęt tzn. zasięgowo b. dobry, przy tym mający te funkcje których konkurencji brakuje. Jak ktoś ma to niech napisze opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Porównaj sobie z F44 ,cene i funkcje jakimi dysponuje F44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Kupiłem pierwszy wykrywacz w Polsce od dystrybutora w Warszawie chodzę na ustawieniu coins jewelry wersja pro jest super klamrę wykopałem na 50 cm czuły przez kilka popoludni wykopałem 7 klamer kilkanaście monet guzików itp drobnicy sprzęt naprawdę dobry,polecam z czystym sumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Gratuluję wyników,zwłaszcza klamer,z drugiej strony jeśli po dwóch miesiącach dystrybucji w Polsce tego modelu ty kupujesz pierwszy egzemplarz, to coś jest z tym wykrywaczem nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.