arta89 Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Napisano 1 Kwiecień 2015 witam.Czy ktos miał do czynienia z takim znajdkiem?Prosze o pomoc...
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Z Rzołnierzem??????? Na bank nikt. To św Grall żołnierzy.Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 A skąd wiesz, że na koniu, a nie na samicy tzn. kobyle?
tyfus Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 patataj...http://www.youtube.com/watch?v=-HP1Cvjmdio
arta89 Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Napisano 1 Kwiecień 2015 Po to te pytajniki w tytule gdyż nie jestem pewny czy na koniu...dziękuje bardzo za pomoc
tyfus Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 ale w tytule jeden też wystarczy... w zupełności.
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Wy normalne hieny jesteście...I co do jednego byłem pewnym- dwa naczelne trolle się muszą pojawić... Szkoda, że choćby sam ze sobą, się nie założyłem...PS Jeszcze ylko" Sonica brakuje... I małpi gaj w pełni...
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Sałófasz Jeddi rze kol arta89 natal nie gaman o zo hoci.Bostrafiam:D
sonicsquad Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Wskazany emblemat zołnierza na koniu" wskazuje na element z czasów carycy Katarzyny. Wiadomo co ona wyprawiała z koniami i jest to ewidentnie wina rządzących tym krajem. Kopalnie, państwowe firmy są rozkradane. Majątek jest sprzedawany zachodnim firmom a my zostajemy z niczym. Niczym ten emblemat.
OpryskStonki Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Ja miałem do czynienia z takim znajdkiem. Rzołnież jak rzołnież a jak na koniu to wiadomo - kawależysta.
mmmmmmm urghhh! Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 zadane.pl szkoła podstawowa matematykaO ile stopni obraca sie rzołnierz:a) po komendzie w prawo zwrotb) po komendzie w lewo wzrotc) po komendzie w tył zwrot?
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Maszpa- pytanie jest tendencyjne...I nijak ma się do problemu badawczego.Gdyż aczkolwiek ponieważ nie napisałaś, czy rzołnież jest na qńu czy na nogach...
Erih Napisano 1 Kwiecień 2015 Napisano 1 Kwiecień 2015 Rżycie panowie jak kasztanka Marszałka.. W sumie zrozumiałe- pierwszy kwietnia (był).
viator01 Napisano 2 Kwiecień 2015 Napisano 2 Kwiecień 2015 Ale pełne zaangażowanie jest. Autor wątku nie dał zdjęcia, to się koleżanki i koledzy rzucają, żeby samodzielnie uzupełnić. Dawniej tak nie było :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.