Skocz do zawartości
  • 0

mosiezny gwizdek

daro 42

Pytanie

Napisano

prosze o info .jaka formacja uzywala takiego gwizdka i w jakich latach ,kto go produkowal,nie posiada zadnych oznaczen ale jest sprawny material mosiadz dl 6.5cm

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mensguth6 (2115 / 216) 2015-02-20 01:03:05

A obrońcę zatrudniał? Twoja wypowiedź niczego nie wniosła. Kolega z dumą przyznaje się do tego, że niszczy takie rzeczy, więc chyba nie wie, że to źle działa na ich wartość. Prosił o ID i takie dostał - carski gwizdek zniszczony polerowaniem - to pełna identyfikacja i tyle.
Chyba nie jesteś modem, by decydować kto jest trollem i co jest dopuszczalne (a jakoś żaden mod nie zareagował - bo to rozsądni ludzie)
Napisano
a twoja odpowiedz viator01 coś wniosła ? (Kolejny, który niszczy znaleziska myśląc, że jak świeci to ładny. A można było u Chińczyków błyszczący kupić a ten zostawić)
Napisano
przez 34 lata pracy poleruje metal na lustro w odkryciach dopiero raczkuje i mam prawo do bledow niestety czasami nieodwracalnych wiec prosze o id.a nie medrkowanie jacy jestescie nieomylni
Napisano

prosze o info .jaka formacja uzywala takiego gwizdka i w jakich latach ,kto go produkowal,nie posiada zadnych oznaczen ale jest sprawny material mosiadz dl 6.5cm

Napisano
Czlowieksniegu (12621 / 711) 2015-02-20 21:29:25

Ja tak sobie myślę, że dało - tłumaczenie tego, co napisał Bjar - wydaje mi się, że ocena stanu da się pod ID podciągnąć przy odrobinie dobrej woli
Napisano
Moda na piszczałki nastała, kanarki na komunie dają... bo takich osobników to w sumie raczej nigdy nie brakowało, nic na to nie poradzi
Napisano
Panowie! nie wstyd wam, a może powiecie jak ma się z dziewczyną obchodzić? Jego fant,nic wam do tego jak obrobiony,prosiło o id-Trolle

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie