tyfus Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Jaca, ty po prostu @ odbierz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 I tu jest problem :D Napisz na inertech@interia.pl :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 @ poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 @wyszło.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 A tak w ogóle to proponuję docenić również wkład Wooda :DZadał sobie duuuuużo trudu na PS aby do ID dorzucić zdjęcie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Tylko nie zapomnijcie o opłacie za prawa autorskie 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 K.... $#! £€ oblałem kawą klawiaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 mógłbym zapłacić ale nie wiem komu (szukajka nie działa)... wam nie... i tak dużo trudu w ID włożyliście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Jacuś zdjęcia z aukcji na alledrogo z Twoim autografem oprawę w ramki z umieszczę na honorowym miejscu nad moim biurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 nad biurkiem? łeeeemyślałem, że żony zdjęcie wywalisz i w portfelu będziesz nosił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Wood musimy pomyśleć co teraz zidentyfikujemy aby było cenne i unikatowe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Jeszcze Bjar musi wycenę zrobić do kompletu - będzie większy % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Luty 2015 Autor Share Napisano 9 Luty 2015 Rzadka rzecz - 500 bym dał na miękkim ptaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Z uwagi iż mamy taki klimat; uprzejmie odnoszę / oświadczam / informuje iż to Jacuś zmusił mnie niecnym podstępem do uruchomienia poszukiwań tego mistycznego tanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 A jak bym Ci kazał skakać ze statui ze zniczem to tez byś wykonał? Bałdzo proszę mną się nie zasłaniać. Ja już mam 3 sucharki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Ok mogę jednego od Ciebie zabrać .... co by było @$#&€£ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Se zapracuj. To moje , ciężko zapracowane i wara od nich.Albo se zamów u Modów , albo se wylicytuj na chińskim aledrogoPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 No nie myślał żeś Ty kufel i się podzielisz. Nie to nie...,następnym razem to takiego zobaczysz cołga 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nz Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 SdKfz DT ausf 75 produkcja wczesnowojenna i już w piaskowej farbie...:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Jacuś leć zgłoś patenta co by kasa nie uciekła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Wersja w malowaniu pustynnym. Musi od Rommla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 Czyli były co najmniej dwa panzery. Ten od Rommla i ten od Wooda.Ciekawe z którego to ogniwo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 9 Luty 2015 Share Napisano 9 Luty 2015 ten aufs 75 z września, ma krzyż a do tego uzbrojony w przeciwlotniczego panzerfausta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 witam, wyżej pisaliście coś na temat nie koszerności aparatu leica - pytanko co z nim było nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 10 Luty 2015 Share Napisano 10 Luty 2015 zorka luftwaffe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.