Skocz do zawartości

Odkrywca na facebook'u

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapewne wielu przegląda,bądź dołączył" do grupy niedawno,dawno,bądź chce i planuje ale się wstydzi.

Mając ogromny szacun do modów tam panujących,oraz do tych którzy wiedzą"
Opuściłem po angielsku tego twora.
Teraz,już nie po angielsku piszę żegnajcie"

(Zaznaczam że nie znikam z odkr.pl ale z grupy facebookowej o zbliżonej nazwie-żeby nie było za wesoło,się jeszcze tyfus i reszta rozzuchwali:) )

Ilość idiotów którzy tam zadają kretyńskie pytania przerasta.
Choćby
co robicie z nabojami"
Pisanie o krzyżu walecznych że jest za Monte Cassino

Innych debilizmów masa.
Język,słownia,ortografia,składnia
Jak na prowincji w najgorszych jej czasach.

Moderowanie tam wymaga umiejętności których widać nie mam nawet by to czytać.
Pytania,dialogi nie byłyby śmieszne nawet chyba po pigułach:)
Wojtek-pełen podziw że jeszcze dajesz rade:)

Napisano
Tu jest na odwrót. Wiedza użytkowników jest ogromna. Można na kimś polegać, ale samo forum wygląda jak z lat 1997, kiedy logując się na cokolwiek mój modem piszczał jak oszalały, a moja ciotka dzwoniąc do mnie na domowy mięsem rzucała. Moderatorzy/administratorzy jak coś zaproponujesz to zlewają ciepłym moczem.
  • 3 weeks later...
Napisano
Szczerze powiedziawszy, nie czytam nawet komentarzy tam zamieszczanych, przeglądam grupę jedynie od czasu do czasu by pooglądać zdjęcia.
Napisano
Moim zdaniem poza ludzmi ktorzy nie mają nawet najmniejszego pojecia na dany temat, zdarzają się i tacy którzy często są w stanie pomóc innym. Sam należe do tej grupy i póki co zawsze jak poprosiłem o pomoc, to takową otrzymałem.
Napisano
Lina,też tak myślałem:)
Niektóre fotki były ciekawe,ale między nimi tyle postów ścinających krew w żyłach że szok,i nawet żadnego osta,kartona nie mogłem strzelić:)
Napisano
Jak dla mnie pewien konserwatyzm Forum Odkrywcy ma wręcz pewne plusy. Choćby to że odstrasza pustactwo, które jedynie liczy na zabłyśnięcie.
  • 2 weeks later...
Napisano
Prawda,ale kij ma dwa końce http://www.youtube.com/watch?v=duyLJUuu38U

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 08:49 22-02-2015

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie