bjar_1 Napisano 29 Wrzesień 2018 Share Napisano 29 Wrzesień 2018 Z hodowli do garnka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Dzisiejszy gigant. Zdjęcie nie oddaje gabarytów. Waga 600g. I najlepsze, że był zdrowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Ja ruszam jutro. Mam nadzieje, że się posypie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 W ubiegły weekend, okolice Stolycy zDolnego Śląska, dramat. Więcej puszek, butelek, it śmieci niż grzybów.Tyle, że u nas sucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 U mnie cały czas wysyp prawdziwków. Dzisiaj zmieniłem miejscówkę. W sumie wyszło 20 prawdziwych i sporo podgrzybków. Na weekend ma się robić ciepło + cały następny tydzień ma być ładny, więc może być grubo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Czlowieksniegu nie przejmuj się. Jak chcesz to mogę Ci koszyk narwać i wysłać paczką :D Bjar_1 trzymam kciuki, żeby Ci obrodziło :) Ja też jutro mam w planach wyruszyć z rana na godzinkę. Trzeba podtrzymać wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Bjar już jest umówiony na myk-myk z moją koleżanką małżonką.Ty też chcesz sopranem kolędy śpiewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Jutro nastawiam się głównie na zieleniatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Nie ja dziękuję :P U mnie gąsek nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 5 Październik 2018 Share Napisano 5 Październik 2018 Efekt dzisiejszej wyprawy :) Same prawdziwki + kilkanaście czerwoniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 5 Październik 2018 Share Napisano 5 Październik 2018 U mnie (Warszawa) grzyby tylko na bazarze. W okolicach, w które jeżdżę - pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Październik 2018 Share Napisano 5 Październik 2018 Wiadro mixu i koszyk gąsek dziś pękł. A takie o to do marynaty. W sumie prawie same podgrzybki, 7 borowików, trochę kurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 5 Październik 2018 Share Napisano 5 Październik 2018 No to faktycznie mix :) U mnie w koszu 40 prawdziwków i kilka czerwoniaków. Praktycznie wszystko zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Październik 2018 Share Napisano 5 Październik 2018 U mnie borowiki już chyba na wykończeniu w tym sezonie... Podgrzyb króluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Październik 2018 Share Napisano 7 Październik 2018 Dziś dwa małe borowiki na moim podwórku - trzeba podhodować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Październik 2018 Share Napisano 8 Październik 2018 trochę jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 8 Październik 2018 Share Napisano 8 Październik 2018 całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 11 Październik 2018 Share Napisano 11 Październik 2018 U mnie wysyp cały czas trwa. Dzisiejszy zbiór. Ponad 60 prawdziwków i reszta czerwoniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Październik 2018 Share Napisano 11 Październik 2018 U mnie za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 11 Październik 2018 Share Napisano 11 Październik 2018 To te co podhodowałeś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 11 Październik 2018 Share Napisano 11 Październik 2018 U mnie tylko kanie się ostatnio pokazały w niewielkich ilościach, po za tym nawet muchomory nie rosną :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Październik 2018 Share Napisano 12 Październik 2018 najważniejsze, że młode prawdziwki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Październik 2018 Share Napisano 12 Październik 2018 i najważniejsze, że robaki przestały drążyć temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Październik 2018 Share Napisano 12 Październik 2018 MilKam88 - nie, te to dzikie". Hoduję dwa inne i rydza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 12 Październik 2018 Share Napisano 12 Październik 2018 a masz pozwolenie na hodowlę runa leśnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi