maciekszprotawa Napisano 9 Październik 2014 Autor Share Napisano 9 Październik 2014 Zrobi ktoś porządnie mapę z miejscami gdzie nie kopać? Ku przestrodze. Woj Lubuskie. Między Szprotawą, a Kożuchowem. Mina na skraju lasu. Nie ruszaliśmy jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 9 Październik 2014 Autor Share Napisano 9 Październik 2014 Dawno nie załączałem fotek. Wybaczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2014 Share Napisano 9 Październik 2014 Tak szybko uciekaliście, że nie zdążyliście po patrol saperski zadzwonić?Fiu fiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 9 Październik 2014 Share Napisano 9 Październik 2014 Yyyy...... ale o so choźi???? Jaką ty chcesz mapę, z zaznaczonymi pkt. gdzie leżą rozrywki? NIE kop w lesie - KOP na polach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 9 Październik 2014 Share Napisano 9 Październik 2014 Robiąc taką mapę z zaznaczonymi urwiłapkami i większymi kalibrami , zawsze się znajdzie jakiś nawiedzony pseudosaper , który podejmie złomka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Październik 2014 Share Napisano 9 Październik 2014 Rozrywki to zgłasza się saperom, a nie oznacza na durnych mapkach w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Październik 2014 Share Napisano 9 Październik 2014 A ja ostatnio słyszałem że gdzies w okolicach Świętoszowa grupke młodych wilki do jeziorka zagoniły, ponoć sie namnożyło tego. Słyszał coś ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 9 Październik 2014 Share Napisano 9 Październik 2014 Ano Święty racja z wilkami w Lubuskim co noc słychać w koło mojej wsi jak wyją w nocy fakt że mieszkam w Parku Drawieńskim ale sam już do lasu za daleko od wioski się nie wypuszczam nie rozumiem po co sprowadzili je z powrotem na nasze ziemie.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 Co do wilków,sam się ze dwa lata temu natknąłem na jednego w rejonie przejścia w Olszynie w lubuskim.Niedaleko była chodowla danieli i wilcy zagryzły gościowi kilka sztuk (mimo,że odgrodzone i tak wlazły).Idąc wtedy leśną drogą wylazło takie bydle z 50 m przedemną na drogę,chwilę popatrzył na mnie i spokojnie przeszedł na drugą stronę (ja obrót na pięcie i też w druga stronę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 W świetokrzyskim zeszłej zimy w pasmie jeleniowkim kilku okolicznych mieszkancow rownież widzialo wilki choć nigdy ich tu wczesniej nie widywano ale moze przechodzily przez te terny bo narazie cisze czego nie mozna o łosisch powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 Wilki w Świętokrzyskiem to nic nowego - zwłaszcza w okolicach Skarżyska-Kamiennej - Końskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 Lasy na południe od Końskich na starych mapach posiadają oznaczenia ,,Wilcza buda,, od Izabelowa po Kamienny Krzyż .Zimą czasami można trafić tropy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 2-3 lata temu jeden zginął potrącony przez samochód k. Stąporkowa. Tropy widziałem tej zimy k. Szydłowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 12 Październik 2014 Share Napisano 12 Październik 2014 Tak przy okazji,myslałem ,że kamerki leśnicy montują na drzewach atu prosze fota z kamerki w na glebie :)http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140315/POWIAT24/140319595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.