witam.chciałbym poprosić o pomoc w rozpoznaniu modelu i rocznika.mam stary rower ,korby na kwadrat ,przykręcana zębatka.nr ramy 213900.piasty na kalamitki .Blokada hamulca -TORPEDO.koła 28'.dziwnie głębokie i duże błotniki.uchwyt na lampę chyba z literką -O- .posiadam lampę karbidową ale chyba nie od niego.Mogłbym dodać więcej zdjęć ale jeszcze nie wiem jak..posiadam kilka innych rowerów czy jest możliwość rozpoznania roczników w jakiś sposób np- po numerach ram ? dziekuję .pozdrawiam
Pytanie
szkudlar
witam.chciałbym poprosić o pomoc w rozpoznaniu modelu i rocznika.mam stary rower ,korby na kwadrat ,przykręcana zębatka.nr ramy 213900.piasty na kalamitki .Blokada hamulca -TORPEDO.koła 28'.dziwnie głębokie i duże błotniki.uchwyt na lampę chyba z literką -O- .posiadam lampę karbidową ale chyba nie od niego.Mogłbym dodać więcej zdjęć ale jeszcze nie wiem jak..posiadam kilka innych rowerów czy jest możliwość rozpoznania roczników w jakiś sposób np- po numerach ram ?
dziekuję .pozdrawiam
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.