Skocz do zawartości

Masa zakłódkowanych wątków na głównym.

banderas

Rekomendowane odpowiedzi

kolejny odcinek serialu M jak ... M...

http://www.odkrywca.pl/szabla-pruska,732315.html#732315

a zasadniczo takich wątków jest masa... szukać już mi się nie chce, ale nie odmawiam sobie przy takich okazjach sarkastycznego komentarza...

Jaki błysk na głównym ;)

Panowie,wracając do mojej myśli z pierwszego postu to proszę zauważyć,że początkujący użytkownik serwisu ODKRYWCA wchodząc na STRONĘ GŁÓWNĄ nie ma możliwości zapoznać się z regulaminem,przechodzi na stronę FORUM GŁÓWNE i tu też regulaminu nie widzi bo ten jest ukryty na samym dnie strony a jemu się pali do identyfikacji.
Zakładanie kłódek na posty bez zmian na stronie głównej i w regulaminie to robota na lata,neverending story . Nawet jak przyniesie to po latach jakiś skutek to będzie to pyrrusowe zwycięstwo.

Co do wyceny to osobiście uważam,że naprawdę nie ma nic w tym złego.Renomowane galerie,sławne muzea,gabinety i centra numizmatyczne prowadzą chętnie bezpłatną wycenę.Całe kolekcje są wyceniane i każdy eksponat w muzeum państwowym będący na stanie posiada wycenę,która znajduje się w muzealnej dokumentacji.

Takie czasy,wszystko podlega wycenie,nawet to forum http://www.web-scan.pl/www/odkrywca.pl

Takie moje skromne sugestie.

pzdr.

b.

Tak jak Cię lubię, tak Cię ni w ząb nie rozumiem...

Po pierwsze primo- pacjent wchodzący na Główne widzi

UWAGA! zanim dodasz post na forum przeczytaj to!"

Gdzie podstawowe zasady stoją napisane...

Po drugie primo- wątków i dyskusji o cenach i wycenach było fefnaście*... I za chińskiego boga nie zmienię zdania, podobnie jak Tyfus...

* i alusy...

Renomowane galerie,sławne muzea,gabinety i centra numizmatyczne prowadzą chętnie bezpłatną wycenę."

no właśnie w ten sposób potwierdzasz moją tezę - precz z wycenami na Forum Odkrywcy !

sam kilka razy korzystałem z takiej opcji (numizmaty które posiadam) i nie widzę przeciwskazań aby inni wykorzystali dostępne w sieci opcje.
W najgorszym (lub nie) przypadku istnieje możliwość wystawienia na Allezło z ceną minimalną. Wielu takich już widziałem, dla których mamonka była istotnym czynnikiem i którzy najpierw wystawiali z ceną minimalną, a potem normalną aukcję zaczynającą się od kwoty lekko niższej niż osiągnięta w pierwszym przypadku...

wiele razy pisałem: brzydzę się wycenami - mamy multum możliwości istniejących w internecie.

wiele razy pisałem: ma ktoś patent rzeczoznawcy (w danej dziedzinie) żeby autorytatywnie wycenić przedmiot? nie sądzę, a takie wątki prędzej czy później kończą się bezsensownym kasztanieniem, udowadnianiem sobie, że ja jestem mądrzejszy a ty jesteś głupi i krowy powinieneś pasać, lub wzajemnym pluciem na siebie ewentualnie obrzucaniem się ekskrementami.

WYCENY na Forum? apage satanas... won z Forum i tego JA się będę trzymał czy się komuś to podoba, czy nie.

• 3 weeks later...

Wracając do tematu głównego tego wątku to pragnę powiedzieć użytkownikowi Czlowieksniegu,że nic nie zrozumiał z mojego wpisu.

Nadmiar informacji podwieszonych na głównym jest tak naprawdę dezinformacją powodującą niepotrzebne napięcie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie