treasure Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Dziwi mnie postawa I zachowanie pewnych firm I osob trudnjacych sie sprzedaza sprzetu! Panowie!? Niewiem kto was uczyl marketingu, a o manierach niewspominajac! Jesli zasada klijent nasz pan jest wam obca trudno bedzie cokolwiek sprzedac! Nierozomiem dlaczego Ja jako klijent chcacy wylozyc pare tys.jestem traktowany w taki sposob.?...?? Nierozomiem dlaczego wy jako przedstawiciele Danej znanej firmy niepotraficie zapewnic nalezytego szacunku, pomocy I poczucia komfortu dlaczego jako klijent zmuszony jestem kupowac sprzet w innym kraju!? Niechce podawac nazw, miejsc, osob......prosze tylko przemyslcie to a wyjdzie nam wszystkim na dobre! Pozdrawiam wszystkich serdecznie I zycze ciekawych znalezisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 I to naprawdę na Główne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Hm.Ten temat daje dużo do myślenia.Na przykład to, że zbliżają się wakacje i pewne środowisko będzie miało całodobowy dostęp do komputera i brak nadzoru ze strony rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Jaki kliJent, taki sprzedawca - chciałyby się powiedzieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablooos Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Z cyklu czeski film. Poza tym, Kolego tam na pewno znajdziesz coś, co ci pomoże so.pwn.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
treasure Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Niechce I niechcialem nikogo obrazac ok.? Chodzilo mi tylko o to ze jesli chce cos kupic I za to place niezaleznie ile to kosztuje chcialbym nalezyta pomoc I szacunek...I tyle w temacie. Jesli sie to wydaje dziwne no to niemamy o czym rozmawiac. Po drugie niewiedzialem ze tak bardzo co niektorych szokuja I oburzaja moje nieskladne I pelne bledow posty....no niestety pisze jak pisze po polsku kolego, chodzilem do szkoly specjalnej I nawet tam niezdalem... pszepraszam ze taki niewyksztalcony jak ja smie wypisywac cokolwiek na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Tu nie ma się co obrażać, tylko wskazać dokładnie problem. Jak na razie mamy temat typu mydło powidło....Co to zasklep, jaki problem i zachowanie? I poproś o przeniesienie do Hyde Parku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 No,sonicsquad dobrze prawi,sonicsquad na moderatora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Banderas- nie wiesz, co piszesz...Sonic, z każdym najmniejszym problemem leci do żony* i łkając błaga o pomoc i dyrektywy...* swojej, dla jasności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Za to twoja ma za duże poczucie humoru. Ostatnio jak jej dowcip opowiedziałem, to mało z łóżka nie spadliśmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Wiem,bo często jak od niej lecę to się mijamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Sonic-Coś bym napisał, ale teraz to Ty mógłbyś się poczuć urażony...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Było żony nie ruszać :D Nie lubię tego... A temat do parku dawaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Czerwiec 2014 Share Napisano 16 Czerwiec 2014 A w ogóle jesteś u pani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Czerwony Viracocha? To się Inkowie w grobach przewracają...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 17 Czerwiec 2014 Share Napisano 17 Czerwiec 2014 W grobie to raczej ciężko się przewrócić,raczej przekręcają się . Chyba,że się mylę - jeszcze nigdy nie byłem martwy. :Ppzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Czerwiec 2014 Share Napisano 18 Czerwiec 2014 Przenoszę do HPBliżej wtedy niżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
treasure Napisano 19 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Dzieki.nastepnym razem postaram sie bardziej;-).Pozdrawiam. T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.