allegrowicz67 Napisano 25 Marzec 2017 Share Napisano 25 Marzec 2017 Ciekawe, czy gdyby sprawdzić domy i garaże majstrów z tego programu, to czy by się tam znalazło trochę wykopków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 25 Marzec 2017 Share Napisano 25 Marzec 2017 Podobno nawet sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 25 Marzec 2017 Autor Share Napisano 25 Marzec 2017 Podobno właśnie nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksiu Napisano 17 Sierpień 2017 Share Napisano 17 Sierpień 2017 http://www.dziennikwschodni.pl/lublin/bylo-nie-minelo-zadebiutuje-w-dwojce,n,1000203765.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 17 Sierpień 2017 Share Napisano 17 Sierpień 2017 Mamy ochotę ponownie podejść do poszukiwań w okolicach Kocka. Mam wrażenie, że historia Kleberczyków powoli „odpływa”. Chcielibyśmy wydobyć z ziemi trochę pamiątek, bo dla nas legenda Kleberczyków jest wręcz święta"- ciekawe czy wydobyte (o ile coś znajdą, ale raczej słabo to widzę znając ich możliwości) przedmioty spod Kocka znów tajemniczo znikną, podobnie jak depozyt oficerski z pola spod Woli Gułowskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 9 Marzec 2018 Share Napisano 9 Marzec 2018 To jeszcze leci, czy już nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 9 Marzec 2018 Share Napisano 9 Marzec 2018 Leci, ale to chyba powtórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 9 Marzec 2018 Share Napisano 9 Marzec 2018 Oglądałem czasami w necie. Widać było ostatnio, że trochę kasiorki więcej dostali, była lepsza produkcja, ujęcia z drona, etc. Ale patrzę, że nic nowego nie ma od dłuższego czasu.http://vod.tvp.pl/website/bylo-nie-minelo,356/video?order=latest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 17 Marzec 2018 Share Napisano 17 Marzec 2018 Seria wiosenna ruszy pewnie tuż po świętach tak jak i Poszukiwacze historii". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 Jestem ciekawy nowych odcinków jednak obawiam się, że po obecnych zmianach w prawie nie będzie on już tak spontaniczny. Przecież wielokrotnie prowadzący z ekipą telewizyjna przyjeżdżał do lokalnych pasjonatów i zaczynali sprawdzać informacje, sygnały, przekazy itp. I kiedy faktycznie były sygnały świadczące, że o coś " tam jest wielokrotnie mówiono,ze trzeba tam powrócić po załatwieniu pozwoleń, zezwoleń etc. A teraz? Bez zgody na poszukiwanie zabytków przy użyciu urządzeń ...... to grozi konflikt z prawem. A to się wiąże ze zdjęciem programu z anteny. Bo przecież może znaleźć się osoba, która złoży stosowne zawiadomienie bo w jej mniemaniu działania nie są zgodne z prawem. Oby tak nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 Nie wróżę przyszłości tej ekipie. Bez sukcesów długo nie pociągną. Powinni wymyślić się na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2018 Share Napisano 18 Marzec 2018 No jakoś kilka dobrych lat ciągnęli bez sukcesów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Po co sukcesy większość nie rozumie ba zazdrości a nie oto idzie a program nadal będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Aha donosów był nie jeden w większości od zaślepionych zazdrosnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 ginerus a ty mnie powiedz czego im zazdrościć ,cóż takiego mogłoby kogoś zaślepić u Sikorskiego ,toż to jeden bełkot poganiany brakiem konsekwencji ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Kwiecień 2018 Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Program to będzie, ale jak będą mieli pozwolenia od WKZ na te pożal się Boże akcje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 7 Kwiecień 2018 Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Torba 5 uwagi co do programu nie do mnie.Aha może się zdziwisz ale zazdrosnych nie brakuje.bjar co do pozwoleń chyba nie myślisz że bez nich coś? było w było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Kwiecień 2018 Share Napisano 7 Kwiecień 2018 to ja ponowie pytanie ,a ty może mi wyjaśnisz ,bo ja tuman widać jestem ,zazdrosnych czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 10 Kwiecień 2018 Share Napisano 10 Kwiecień 2018 Już napisałem pytania do Sikorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 19 Maj 2018 Share Napisano 19 Maj 2018 Nowe odcinki BNM to ględzenie. Dobrze,że program wykopkowy na Polsacie trzyma poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Maj 2018 Share Napisano 20 Maj 2018 Znaleźli coś w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.