Skocz do zawartości

Allegro greatest hits vol.37

konrad0606

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
normalnie kpina jakaś hahahaha miałem coś takiego to chyba było od motoru lub samochodu o ile dobrze kojarzę ale to tylko allegro ktoś coś wykopie i myśli że za grubą kase puści
  • Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
MilKam szacun tylko czyto nie lepej na złom wywalić na all za 49 zł wystawiać i jeszcze że przez nature stożone no uśmiałem się ze chej pozdrawiam
Napisano
Hm nie do końca kapuję, a propos tych łusek do flaka. Facet wystawił za złotówkę złom, ale fajny zestaw dla każdego znaczy co innego. Dla jednego będą to cenne relikty przeszłości, a dla drugiego to szmelc i wszędzie tego pełno. No chyba, że cena została teraz obniżona do złotówki.
Napisano
Co do łusek od flaka. Jeżeli sprzedający zatytuował by aukcję fajny" zestaw łusek to nie wrzucił bym tego linka w greatest. Natomiast tytułowanie ładny zestaw, a następnie pisanie jeszcze w opisie, że ładne stalowe łuski :O Łuski które się rozpadają na zdjęciu no to... I za symboliczną złotówkę nie ma chętnych. Jeżeli ktoś nadal nie kapuję lub ma inny tok myślenia niż ja to sorry.
Napisano
I za symboliczną złotówkę nie ma chętnych".

+ 15 zł wysyłka ;)

Gdyby ktoś (prócz skupu metali) brał takie badziewie byłbym milionerem...
Napisano
Przeczytałem kilka opisów z innych aukcji Włodzimierza i powiem szczerze, że nawet nie wiem jak to skomentować. To nie może być prawda :P Co za gość...
Napisano
http://allegro.pl/znalezisko-strychowe-wykopek-mg-42-i4041612139.html mozna taka lufe sprzedac legalnie??czy tez nie? sam juz nie wiem takie cuda sie odwalają na allllle ze brak mi słow zeby to określić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie