Skocz do zawartości

Poszukiwania polsko-czeskie Ace 250 & PROxima v5 - 2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
eksplorator1995 - przypominam o formule i celu tego działu. Zadawanie pytań o ID przedmiotów jest nie na miejscu. Proszę wykorzystywać do tego odpowiednie działy!

Tym z kolei, którzy znają formułę tego działu ale nie uważają, że muszą się do tego stosować - przypominam, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Proszę błyszczeć swoją wiedzą i pomocą w działach do tego przeznaczonych.

Witajcie wszyscy!
Pól co raz to więcej się zwalnia to i więcej znajdek wpada po cewkę. Z racji tego, że tereny obiecujące, a w przeliczeniu na znaleziska nic nie ma fajnego to jednak zawsze coś tam wpadnie.
Kilka fotek z niedzieli :). Fotek po czyszczeniu nie zrobiłem, miałem pstrykać dziś rano, ale słonka nima więc by tak ładnie nie wyszły, a pod sztucznym światłem to nie to samo :D. Tak więc do końca tygodnia może się uda.

Sobotni wypad niestety okazał się fiaskiem - kilka monetek + upał, ale to co się zobaczy tego nam nikt nie odbierze, odpoczynek przy rzeczce, obmycie twarzy górskim potokiem, jedzonko, pićku i piękne widoczki :).

I drugi wypadzik wczorajszy z Gezim :).

Chciałem dać to co lepsze na koniec, ale cóż :). Pierwszy moniak i sreberko, a już myślałem, że sypnie Pfennigami, ale cóż... Same sreberka leciały :).
1 Neu groschen - 10 pfennige, nie jestem pewien, ale prawdopodobnie 1855 rok F - Drezno, Saksonia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie