eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 I moje znajdki w całości :). Jak na 3 godzinki to tragedii nie ma :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 A tutaj ciekawsze znajomego Dżeremiego :)! Duży krajcarek, szkoda, że nic nie widać :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 I tutaj po czyszczonku wstępnym :).1/24 talara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 Monetki + fajny guziczek :). Fotek już z pola nie daję, bo jak na dziś to limit wyczerpałem, tak to jest jak się czeka i czeka, a potem tyle dodawania :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 1/12 Kreutzera :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 Medalik nr 1. zastanawiam się nad ID, bardziej zależy mi na wydatowaniu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 Oraz medalik nr 2 :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 Sobie leżą i odpoczywają hihi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 I tutaj kąpiel + SPA na kilka dni :).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 24 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2014 I na koniec prusaczek po lewej i po prawej jakiś nie wiem, pierwszy raz takiego na oczy widzę. Tak jakby koło i pioruny...Płytkich i owocnych dołków życzę :)!Pozdrawiam, eksplo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Lipiec 2014 Share Napisano 25 Lipiec 2014 eksplorator1995 - przypominam o formule i celu tego działu. Zadawanie pytań o ID przedmiotów jest nie na miejscu. Proszę wykorzystywać do tego odpowiednie działy!Tym z kolei, którzy znają formułę tego działu ale nie uważają, że muszą się do tego stosować - przypominam, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.Proszę błyszczeć swoją wiedzą i pomocą w działach do tego przeznaczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Witajcie wszyscy!Pól co raz to więcej się zwalnia to i więcej znajdek wpada po cewkę. Z racji tego, że tereny obiecujące, a w przeliczeniu na znaleziska nic nie ma fajnego to jednak zawsze coś tam wpadnie.Kilka fotek z niedzieli :). Fotek po czyszczeniu nie zrobiłem, miałem pstrykać dziś rano, ale słonka nima więc by tak ładnie nie wyszły, a pod sztucznym światłem to nie to samo :D. Tak więc do końca tygodnia może się uda.Sobotni wypad niestety okazał się fiaskiem - kilka monetek + upał, ale to co się zobaczy tego nam nikt nie odbierze, odpoczynek przy rzeczce, obmycie twarzy górskim potokiem, jedzonko, pićku i piękne widoczki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 I niedzielne pierwsze pole to tam gdzie ostatnio wpadło sreberko :).Medalik, wydaje mi się, że XX w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Taki mixik. Guziczek ozdobny plomba itp. Jak zwykle jeździec bez głowy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Wydaje mi się, że to może być coś naramiennika Bahnuschutza. Pójdzie w ID ;)... Ciekawe znalezisko niedaleko torów kolejowych :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Drugi mix z niedzieli :).Indianin chyba był Pijany i wyruszył w pole po butelce Whiskey :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Na koniec Tatek się odegrał, tak jak myślałem i wydobył silber groszka :).1 Silber Groschen 1825 A - Fryderyk Wilhelm III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 I drugi wypadzik wczorajszy z Gezim :).Chciałem dać to co lepsze na koniec, ale cóż :). Pierwszy moniak i sreberko, a już myślałem, że sypnie Pfennigami, ale cóż... Same sreberka leciały :).1 Neu groschen - 10 pfennige, nie jestem pewien, ale prawdopodobnie 1855 rok F - Drezno, Saksonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Pychotka :), zamiast szukać to jak zwykle się obijałem i jadłem, ale ten smak mmmmmmmm pychotka hihi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Ja się objadałem, a mi sreberka uciekały :). Kolega nieźle trafił i to Ackiem 250 :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Chciałem się odegrać no, ale niestety ja już tak szczęścia nie miałem. W miarę zadowoleni byliśmy z 3 srebrnych krążków :).10 Pfenigów + guziczek przed wydobyciem z ziemi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Fajny uchwyt, może od tej skrzyni ze srebrem i bursztynem :)? Kto wie, kto wie hihi...Wydaje mi się, że od skrzyni :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Potem wpadł mi Kuń! Wreszcie z jeźdźcem i to w całej okazałości! Niestety coś za coś, jak jest żołnierz to kuniowi nogi urwało ::). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 Potem wpadła mi odznaka majowa z 1935 roku :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2014 I prawdopodobnie jakiś bączek oficerski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.