eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Kolejne miejsce, polna droga :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 dzownek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Wczorajsze...Słowacka moneta, w jednym dołku było jakoś 10 sztuk + 2 klamerki. Szkoda, że nie ciekawsze ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Wspomniana klamerka, druga szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Po czyszczeniu - 3 wypady.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Tajemniczy sygnet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Fragment opakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Pozdrawiam!Do następnego razu, mam nadzieję, że bardziej owocnego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 3 Maj 2014 Share Napisano 3 Maj 2014 Ładny ten dzwonek ALL HEIL czy to sama pokrywka? Na mojej wpince pasek z napisem skierowany odwrotnie jak na dzwonku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2014 Autor Share Napisano 3 Maj 2014 Dzięki za info, zapomniałem dodać fotki.Literka H" wygląda jak dorabiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 8 Maj 2014 Autor Share Napisano 8 Maj 2014 Krótka prezentacja znalezisk. Oczywiście tych ciekawszych trafień :).https://www.youtube.com/watch?v=bbVLOT_DWNsPozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 http://www.youtube.com/watch?v=bbVLOT_DWNspozwoliłem sobie poprawić linkco do klamerki z foty 2014-05-03 to nie klamra to okucie pałatkipozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 8 Maj 2014 Autor Share Napisano 8 Maj 2014 Tak wiem :). I dzięki za link! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 fajny filmik i fajne foty. co to za guziczki tak w hurcie wyszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwda1 Napisano 8 Maj 2014 Share Napisano 8 Maj 2014 Spoko filmik, ale co do guzików to naprawdę sporo ,ciekawe czyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 9 Maj 2014 Share Napisano 9 Maj 2014 No Koledzy, z guzikami pocisnęliście porządnie, aż mi szczęka opadła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 10 Maj 2014 Autor Share Napisano 10 Maj 2014 Witam podobały się wam guziczki z filmiku to napiszę ciekawostkę i kilka fotek.Guziki były znalezione w dziwnym miejscu, kilkadziesiąt metrów od jakiegoś starego śmietnika/kamieniołomów i innych wzgórków bardzo blisko był dom. Od 2 lat tam chodzę i cały czas coś ciekawego wpadnie. Ostatnio w ten dzień co sypło guziczkami to wyszły 2 groszki w ładnym stanie, 2 dni później dokładniej poszukałem i w tym samym miejscu wpadły kolejne dwa.A to iby depo" to nie ma co się podniecać ", bo mogą być to guziki z epoki PRL-u. I się zastanawiam, ale wyglądają na cynkowe hmmmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 10 Maj 2014 Autor Share Napisano 10 Maj 2014 Jeden był inny od reszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 10 Maj 2014 Autor Share Napisano 10 Maj 2014 Całośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 10 Maj 2014 Autor Share Napisano 10 Maj 2014 I małe zbliżenie :).Zwiastun i krótki filmik z wydobycia jest kilka postów wyżej! Niedługo jadę wykopać wszystkie to zdam relację, bo byłem tam pod koniec lutego, ale raczej nic więcej nie będzie!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwda1 Napisano 10 Maj 2014 Share Napisano 10 Maj 2014 Okey dzięki za wyjaśnienie , czekamy na kolejne filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 Witam wszystkich! Ostatnie dwa weekendy w tym wczorajszy wypad... Hmmm ten wczorajszy to biorąc pod uwagę tematykę znajdek to udany, ale niestety do domu nic się nie zabrało, bo gorzej było ze stanem znajdek :D...Więc na początek wypadzik w trójkę :) w poprzedni weekend. Chodziliśmy po tych czeskich górach i lasach i zero, ciekawostka taka, że wyszła jakaś tablica (znamionowa?), chyba od jakiegoś pojazdu. Na razie będą ją czyścił może uda się odczytać napisy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 12 Maj 2014 Autor Share Napisano 12 Maj 2014 Ehhh, nie poszło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.