wędrowiec Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Jak ząb boli to się go leczy lub w ostateczności usuwa. Stosowanie znieczulaczy jak w tym przypadku blokerów reklam do niczego dobrego nie prowadzi. Na forum jestem chyba już z dziesięć lat zalogowany i do tej pory nie przeszkadzały mi te reklamowe banerki,a teraz musiałem specjalnie zainstalować blokera i ustawiać wyjątki na innych witrynach. Tylko patrzeć jak komunikaty o podobnej treści jak obok zacznie wywalać i tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 nic nie robienie w tym przypadku jest dla mnie jako tako dziwne bo co za sens skoro te banerki i tak się nie wyświetlają i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markuc324 Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Rozumiem problem z Avastem, bo sam go kiedyś używałem. Miałem go na kompie przez ok 3 lata, działał bez problemów. Ale na początku ubiegłego roku pojawiły się problemy. Robiło się podobnie jak w/w cuda i nie dotyczyło to tylko naszego forum. Problem rozwiązałem zmieniając na inny darmowy program antywirusowy. Do tej pory mam spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 zauwarzyłem, że te szopki dzieja się od dłuższego czasu, mam wrazenie, że ewidentnie ktos sie podłaczył do serwera i sobie szpieguje forum. Czyżby nasza policja przy pomocy ciasteczek"?? wszak pisze sie tu czasem i wrzuca ciekawe fotki, a władza" potrzebuje sukcesów..., może to zbyt daleko idąca teoria, ale...,lepiej dmuchać na zimne... avasta używam dosc długo i do tej pory nie było tu kłopotów, więc coś musi byc na rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salamandra Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 potwierdzam u mnie ta sama sytuacja od tygodnia robię wszystko ale nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Możliwości są dwie:- Avast najlepszy jest na świecie i przebija dociekliwością inne programy- Avast do bani jest i podaje fałszywe alarmy...Przy AdBlocku i np Avirze + firewall nic mi nie skrzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Yety, ale oni nic nie będą montowali bo ich ojcowie i dziadowie też tak robili i oni się domagają...., a my im tu prawimy o jakichś Avastach, Avirach,Adblokach toż to siły nieczyste.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufel Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 Ja sram na konia i śmigam dalejJakiś nie groźny źrebak na razie.Ale tak w ogóle to i na innym forum PS od nie dawna wku...... mnie wyskakujące okienka z ipadami i innym szajstwem na odchudzanie.Kompletnie nie mam pojęcia co się stało.Sory że się wtrąciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 mufel... a tobie coś nie umknęło czasem?czy mam cię przeprosić, że się wtrąciłem i za to, że brzydko się wyrażasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufel Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 Oczywiście przepraszam. Ale wkurzyłem się ,to chyba nie groźne słowo ,fakt jest taki,że chyba tak chciałem żeby było do wyboru.Tak w ogóle to oprócz tego komunikatu z Awasta to chyba nic złego się nie dzieje ,jeżeli powtarzam kogoś słowa, to przepraszam ale nie czytałem wszystkich postów, bo naprawdę już spora lista się zebrała.Także nie mam złych intencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Mam wgrany antywirus McAffe, sprawdza nie tylko strony Odkrywcy ale każdy link, jak dotychczas nie mogę potwierdzić że Odkrywca jest zainfekowany, myślę że niektórzy mają go już wcześniej zainstalowane trojany i każdą stronę pokazuje jako zagrożoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Mój komp jest czysty jak Orleańska.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Sonic, nie ma takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Styczeń 2014 Share Napisano 23 Styczeń 2014 Nie znasz Baśki.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.