Skocz do zawartości

avast - koń trojański na forum ?

margor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie na temat trojańskich koni i innych, ale zapodam tu, tyczy się forum

zauważam czasami 'czarną dziurę' na forum id, między 1 a 2 stroną- ok 12 godz różnicy między postami na tychże stronach

jak dziś np.:
ostatni wątek na 1 stronie, ostatni post 2014-01-07 12:15:43
pierwszy wątek na 2 stronie, ostatni post 2014-01-06 23:44:52

tylko ja tak mam?
wyszukiwarka znajduje te niewidoczne wątki i dobrze pokazuje

Naprawdę nie posiadacie więcej wiedzy o obsłudze pc poza pisaniem na forach?, ciekawe na jak długo się poobrażają osobnicy z roszczeniową postawą do chyba wszystkiego, bo skoro z takiego bzdeta robią tragedie to co z rzeczami większej wagi?.Panowie podciągnijcie waszą wiedzę w temacie obsługi sprzętu który macie i co robić, aby żadne banery reklamowe was nie denerwowały, przywilejem właściciela witryny jest umieszczanie co mu się rzewnie podoba, nawet upierdliwych reklam, mnie wkurzają te migające , ale jest kilka metod pozbycia się tego.Trzeba tylko chcieć i czytać uważnie co zostało w tym wątku napisane.

Jak to takie banalne jak pisze Boer to może weźcie go na naczelnego informatyka.
Kurcze a mama mówiła mi, żeby w komputery iść a ja głupi tylko medycyna i medycyna i mam: co strona migawka na ćwierć ekranu i Czubówna czyta wykryto zagrożenie".

:D

pzdr

To napiszę bo jak widać nie dociera.
Macie jakieś podejrzenia, że wirus itp to wysyłajcie maila do administratora.
A tak cały wątek przypomina dowcip o krasnoludkach podglądających królewnę Śnieżkę w łazience.
Mnie też.
Mnie też
Mnie też.....

boer popatrz na górę na posty, gdzie pisałem o blokerze...
nie chce mi się ściągać blokera do reklam tylko dla tego forum jakoś od lat mi one nie przeszkadzają...
i w przypadku takiej strony to nie ja mam kombinować u mnie na komputerze, tylko administrator co zarządza tą stroną powinien zrobić coś z tymi banerami, żeby to miało ręce i nogi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie