bobi10 Napisano 21 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2013 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Eksplozja-niewypalow-zabila-dwie-osoby,wid,16280177,wiadomosc.html?ticaid=111e1d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 Fajerwerki na sylwestra szykowali... Szok, debil zostawił dwoje dzieci. Tak, wiem, o zmarłym się tak nie mówi, ale jak można powiedzieć inaczej o kimś, kto pod bokiem dwójki własnych dzieci majstruje przy gównie? Niewypały rozbrajałem jak miałem 16 lat, facet chyba się na tym wieku zatrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 Okropne jest to, że nadal tego typu sprawy mają naśladowników. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 Coraz częściej takie informacje na Forum.Coraz częściej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 Czytam , czytam i nigdzie nie mogę znaleźć jakichkolwiek tekstu o ozbieraniu pamiątek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,15175891,Czestochowa__wybuch_na_Kucelinie__Dwie_osoby_nie_zyja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 pierwsza myśl czy im współczuć czy co bo wiadomo każdy swój rozum ma ale czym się tacy ludzie sugerują? każdy myśli ze co że jak stare to nieszkodliwe czy może że jest saperem? tylko wiadomo rodzina na tym cierpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Dobrze pamiętamy i nieraz wymieniamy nazwiska młodych którzy stracili życie lub zostali kalekami. Przeważnie od wykopanej i demontowanej, lub kładzionej do ogniska amunicji z lasu . Sam widziałem młodzieńców przywiezionych na do lekarza w Rykach, pokaleczonych i ze śladami po płomieniach i dużej ilości prochu na twarzy... Szkoda Życia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Mnie od pierwszych lat podstawówki (komunistycznej) uczono jakiego g...wna nie dotykać i omijać z daleka, żyje(dość długo nawet), obie ręce i dwie nogi mam, palców też nie brakuje.Jak ktoś nie rozumie dobrych rad i ostrzeżeń to jego problem,mnie idiotów nie żal bo mogli zabić oprócz siebie wielu innych, przynajmniej wiadomo że ci już drugi raz tego nie zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 22 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2013 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Eksplozja-doprowadzila-do-odkrycia-kilkuset-niewybuchow,wid,16280454,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Piękny prezent zrobili debile swoim rodzinom na święta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Tak coś pechowa jest ta Częstochowa, widać Reduta dalej działa, i ma się dobrze. Za co dostałem dwa aleśniki"??? bo kiedyś doniosłem, tylko teraz skończyło się tragicznie.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 W wiadomościach leciała ta informacja . Oczywiście rodzinka oglądała i od razu wszystkie oczy powędrowały na mnie -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Więc nie znoś bomb do domu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Podejrzewam że zginęli na posterunku pracy" jak to pompatycznie określano w PRLu ofiary wypadków przy pracy,przecież patrząc na fotografię z miejsca wydarzenia od razu widać że zbierali skorupy pocisków na złom.Kg.stali 8 zł. to kusi szczególnie gdy pusto w kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 PS.Kg.stali O,8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 bjar_1 ani pocisków", smutne i tragiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Więc nie znoś bomb do domu :D"Ajj, to bolało :PTo trochę tak jakby mówić żeby nie zbierać grzybów bo można przynieść trującego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Ciekawe co tak tam rypnęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uoffz Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 Do niedawna pewien jegomość z Cz-wy wystawiał dużo skorupek na alle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Cz-wa, to Dobre miasto,Dziwne miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinP Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 widać Reduta dalej działa, i ma się dobrze"Rozwiń temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 Niekoniecznie...41pp dziś, w Wigilię, nie będzie rozwijał...Fajerwerki dopiero" za kilka dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 Tak toczno. Wszystkim życzę Szczęśliwych i Zdrowych Świąt.Rozwijał nie będę, są poważniejsze tematy, może bardziej tragiczne.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 jestem w szoku, że nie ma jeszcze wojny pt. o zmarłych się źle nie mówi...szok normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.